050Agency.nl

Studentenfeesten

Studeren is zoals velen het zeggen de tijd van je leven. Studeren is naast het harde werken en leren om je diploma te behalen een tijd om mensen te ontmoeten, gezelligheid op te zoeken en tijd voor feestjes tot laat in de nacht. Als student wil je zelf ook dingen organiseren, denk aan een borrel of juist een groot feest.

Organiseren van studentenfeest

Ben jij student en wil jij een onvergetelijk feest organiseren? Zit je bij een studentenvereniging en is het dit jaar aan jou om voor de vereniging ‘het’ feest te organiseren? Hebben jullie een Lustrum van je vereniging, dispuut of commissie? Heb je een gala of is het bijna kerst en wil je iets organiseren, of moet er gewoon meer gedronken worden door jou en je vrienden? Kortom dan is er genoeg redenen om een feest te organiseren! Wij als 050 Agency willen graag helpen met het organiseren van een feest.

Ander soort feest

Studentenfeesten zijn vaak een geval apart; het doel van de feesten en de mentaliteit van de bezoekers is anders dan bij een bedrijfsfeest, bruiloft of dorpsfeest. Om goed te begrijpen wat studenten willen moet je dicht bij het studentenleven staan. 050 Agency beschikt over een groot aantal (ex-)studenten op zowel het kantoor, als in het artiestenbestand. We helpen je dus graag bij het regelen van artiesten, geluid, licht en andere zaken omtrent jouw evenement.

Studentenacts bij 050 Agency

Wat dacht je van Louter Hitjes? Of de Gebroeders Scooter? Beide acts ontstaan uit de studententijd van de beide duo’s en nu veel geboekt. Louter Hitjes startte bij Albertus Magnus en draaien alles vlekkeloos aan elkaar. Gebroeders Scooter is bekend van hun ‘100 minuten spel’ en de totale escalatie die ervoor zorgt dat er zeker genoeg wordt gedronken! Deze twee en meer artiesten zijn verbonden met 050 Agency en kunnen dus jouw feest écht onvergetelijk maken.

Studentenverenigingsfeest

In het verleden hebben wij prettige samenwerkingen gehad met Vindicat, Albertus Magnus (Groningen), Carolus Magnus (Nijmegen), M.H.D. Epicurus (Maastricht), USC Utrecht en RSC Rotterdam. Graag komen we in contact met jullie of we ook voor jou vereniging, dispuut, commissie of vriendengroep kunnen assisteren bij het organiseren van een evenement.

Wat bieden wij?