050Agency.nl

Over ons


Naast het managen van artiesten, is 050 Agency ook de geschikte partij voor het organiseren en programmeren van uw evenement. Op basis van uw wensen kunnen we u voorzien in de muzikale invulling, geluid, licht, DJ gear en personeel voor uw bedrijfsfeesten, studentenfeesten, schoolfeesten, verjaardagsfeesten, themafeesten, bruiloftsfeesten en winkelopeningen.

Geen evenement is ons te klein óf te groot; van 10 tot 10.000 personen, wij hebben meer dan 12 jaar ervaring met het organiseren van evenementen van ieder formaat. 050 Agency staat voor hoge kwaliteit, oprechtheid en klantgerichtheid. Uw wensen staan bij ons centraal.

Het verhaal van 050 Agency, waar het allemaal begon

Groningen, de stad die bekend staat om de Martinitoren, de vele studenten, het bruisende centrum en de culturele bezienswaardigheden. Hier begon het idee van 050agency.

De start van 050 Agency

Eigenaar en oprichter van 050 Agency is geen onbekende in de DJ-wereld. Hij startte met draaien op zijn 19e in Groningen zelf en draaide in de opvolgende jaren door heel Nederland en Europa. Door de groei van het netwerk steeg de vraag naar artiesten ook. Dit was de start van 050 Agency in 2014. Ruim acht jaar geleden, startte 050 Agency als een klein collectief om boekingen en evenementen te organiseren voor voornamelijk DJ’s maar ook saxofonisten, zangers en bands. Daarnaast ontstonden er toen vaste partners waarvoor maandplanningen werden gemaakt.

Sneltreinvaart

Door de korte lijn tussen de DJ-wereld en opdrachtgevers werden boekingen op de juiste manier verzorgd en voegden ruim vijftien artiesten zich onder het management van 050agency. In sneltreinvaart stegen de aanvragen en werden duizend boekingen per jaar behaald. In 2018 startte https://www.050trouwfeest.nl/ waarbij de trouwmarkt bereikt wordt en bruiloften ontzorgd worden. Zo staat 050trouwfeest ook op de @trouwenmeer beurs in Haren.

Nationale Artiesten

Niet alleen exclusieve artiesten kunnen bij 050 Agency worden geboekt. 050agency heeft namelijk meerdere samenwerkingsverbanden met andere bureaus.

Inspelen op

De jarenlange ervaring en kennis zorgt ervoor dat er snel ingespeeld wordt op trends en ontwikkelingen binnen de evenementenwereld. Mensen hebben altijd wel iets om te vieren of het nou een bedrijfsborrel, evenement, trouwerij, studentenfeest of festival,  050 Agency is hier het antwoord op!