050Agency.nl

DJ MET SAXOFOON

Een groot feest is vaak een mijlpaal in je leven. Voor jouw feest is alleen ‘goed’ niet goed genoeg. Jij wil het beste! Of wil je net nóg iets meer dan dat? Heb je er al eens aan gedacht om een dj met saxofoon te boeken? Dan heb je het beste van alle werelden gecombineerd: live muziek, elektronische hoogstandjes en de ervaring van een goede DJ. Heb je een festiviteit op de agenda staan en is het aan jou om daar een onvergetelijk evenement van te maken? De organisatie van een feest is nog een hele opgave. Het vinden van een goede ruimte, de aankleding daarvan, het kiezen van geschikte catering, het uitnodigen van de gasten en, last but not least, de muziek. Dat laatste is misschien wel de belangrijkste factor voor het slagen van de avond. Een afspeellijst is leuk, maar niet goed genoeg. Een DJ zorgt ervoor dat tijdens het feest de stemming steeds optimaal blijft en live muziek geeft daarbij nog extra sfeer. Dus, ben jij op zoek naar een DJ en saxofonist? Boek een DJ met saxofoon via 050 Agency!

DJ met saxofoon bruiloft

Gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie een DJ en een saxofoon op jullie bruiloft? Dan heeft 050 Agency een geschikt duo! De zeer ervaren DJ en producer Danny en de getalenteerde saxofonist Tariq Pijning hebben het beste van twee werelden samengevoegd. Een elektronisch duo waar de vonken vanaf springen! De combinatie van de beste beats en soundtracks en de zwoele klanken van de saxofoon is haast magisch te noemen en op zijn zachts gezegd uniek. Het duo heeft al op vele grote festivals shows gegeven en het zijn echte podiumbeesten. Het tweetal weet precies hoe zij een spetterende feeststemming creëren door de interactie met het publiek. Een bruiloft is natuurlijk kleinschaliger, maar ook dan weten de twee de gasten uitstekend te vermaken en de dansvloer op te lokken. En, voor jullie ‘eerste dans’ is er natuurlijk een heel speciaal momentje gereserveerd en door haar verleidelijke klanken lijkt de saxofoon wel voor dat doel gemaakt te zijn….

Saxofonist en DJ boeken

Het boeken van een saxofonist en DJ duo voor evenementen en feesten is dus dé manier om er een knallend succes van te maken. Of het nu om een grootse bruiloft, een dance event of hét bedrijfsfeest van de eeuw gaat, met een geweldige DJ show en live muziek weet je zeker dat het helemaal goed komt. De klanken die een getalenteerde saxofonist op zijn instrument maakt, zijn op zichzelf al prachtig en weten iedereen in vervoering te brengen. Maar als je dat combineert met de ‘allervetste’ muziekmixen van een net zo getalenteerde dj krijg je een onverslaanbare formule!  Gegarandeerd dat alle aanwezigen dan helemaal los gaan en de avond van hun leven hebben. Een saxofonist en dj boeken, doe je natuurlijk bij 050 Agency, waar je altijd terecht kunt voor de beste DJ’s en artiesten. Wij opereren in heel Nederland en denken met je mee over wat voor jouw feest de beste formule is om er een avond van te maken die iedereen zich nog lang zal herinneren.

Danny & Tariq boeken

Het elektronisch duo Danny en Saxofonist Tariq Pijning heeft internationale ervaring, zowel samen als individueel. Bovendien hebben ze afzonderlijk en samen al vele shows gegeven op grote podia, zoals op Ultra Miami, Tomorrowland en het Amsterdam Dance Event. De twee hebben elkaar helemaal gevonden, want hun talenten vullen elkaar prachtig aan. Steeds weer komen ze met een fantastische live-act, met verschillende spetterende composities. Daarbij gebruiken ze muziek van eigen productie, remixen en geïmproviseerde melodieën. Ze spelen op een unieke manier op elkaar in en daardoor is geen enkele show van het tweetal hetzelfde. Droom jij van een unieke ervaring voor jouw feest waarbij je gasten een onvergetelijke tijd beleven? Daar zorgt dit dynamische duo wel voor!

Wil jij Danny en Tariq boeken? Wees er wél op tijd bij, want ze hebben een drukke agenda. Neem contact op met 050 Agency, of boek direct via de website.

Wat anderen over ons zeggen

050 Agency
5.0
Gebaseerd op 20 beoordelingen
powered by Google
LucaLuca
08:41 18 Mar 22
Ik heb een bedrijfsfeest georganiseerd in samenwerking met 050 Agency, en het was supergoed geregeld! We hebben een fijne avond gehad met top service vanuit 050 Agency.
Jan JenesonJan Jeneson
14:38 10 Feb 22
050agency is al meer dan 6 jaar aan vaste zakenrelatie van mij, en ik kan hun service van harte aanbevelen. Vriendelijk en direct contact, en altijd alles piekfijn in orde. De selectie aan artieste is eveneens top!
RoelofRoelof
13:20 10 Feb 22
050agency heeft ervoor gezorgd dat het feest echt onvergetelijk is geworden. Tijdens de samenwerking werd er proactief gekeken naar hoe het bedrijf mij kon helpen met het organiseren en optimaliseren. Echt een bedrijf wat service vooropstelt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Raúl de VriesRaúl de Vries
16:54 21 Jan 22
Fijne samenwerking met dit bedrijf! Goeie werksfeer en altijd positief👍🏽
Dennis EzingaDennis Ezinga
19:29 20 Jan 22
Advies op maat, van klein naar groot. Precies wat je nodig bent!
Joe SiganJoe Sigan
15:42 20 Jan 22
Altijd duidelijke afspraken, en een goede samenwerking. Dit is een agency waar ik nog jaren met plezier mee kan samenwerken.
igorlwdigorlwd
14:18 20 Jan 22
Goede ervaring mee als Deejay zijnde en bij het aanleveren van Deejays ook uitstekend mee samengewerkt. Ik heb vaak last minute mensen nodig en dan krijg ik nog steeds meerdere mogelijkheden die altijd tot een goede oplossing komen. Hoop in de toekomst nog veel mee samen te werken.
GGKGGK
16:52 25 Jun 19
Bodem LoosBodem Loos
13:17 21 Mar 18
Met plezier samengewerkt met de agency en hun DJ's voor mijn evenement
Robbá RovegaRobbá Rovega
19:35 13 Mar 18
SonicNoise InfoSonicNoise Info
11:36 12 Mar 18
js_loader

WIJ WERKEN MET