050Agency.nl

Bruiloft DJ gezocht?
Voor een heldere All-In prijs &
met 17 jaar ervaring jouw trouwfeest op zijn best.

 • Ontmoet je gekozen DJ
 • Keuze uit +17 DJ's

050

Wij zijn 050 Agency; de partij voor jouw bruiloft DJ

Wij verzorgen met een compact team van 4 de leukste trouwfeesten met de beste DJ’s. 

Met onze kennis en kunde in het vak kunnen we direct inspelen en snel voldoen aan jouw wensen. Omdat we van techniek tot muziek onder ons dak hebben kunnen we je voorzien van alle benodigdheden.

Kies uit meer dan 15 verschillende DJ’s en ontmoet daadwerkelijke de mensen achter de muziek. Zo weet jij zeker dat de gekozen DJ bij jouw trouwfeest past!

Vraag vrijblijvend naar onze aanpak

Mike
Julian
Dennis
DJElibo
DJElibo
23. Juli, 2023.
Ik draai al z’n 2 jaar voor 050 Agency en kan niets anders zeggen dat alles top geregeld is! Communicatie is altijd duidelijk en boekingen ver van te voren bekend.
Certe Medische diagnostiek & advies
Certe Medische diagnostiek & advies
11. Juli, 2023.
Voor onze personeelsbarbecue 050 Agency ingeschakeld. Prima contact gehad in aanloop naar de barbecue, zowel met het management als met de DJ zelf. Verzoekjes door kunnen geven voor passende nummers, welke ook terug te horen waren gedurende de avond. Erg tevreden! Dank voor de goede organisatie!
Deborah van den Buijs
Deborah van den Buijs
3. Juli, 2023.
Wij hebben via 050 agency Dennis (DJ Danny da Costa) ingehuurd voor ons huwelijksfeest op Vlieland. Het contact tevoren liep heel soepel, ze waren makkelijk bereikbaar en het kennismakingsgesprek om de avond / muziek te doorlopen kon online worden gedaan (wegens reisafstand). Geen moeite om aan te passen aan enige reisbeperkingen (boot naar Vlieland, etc)! Tijdens het feest goede opbouw en Dennis voelde goed aan welke muziekstijl het feest nodig had. Daarnaast ook heel fijn om verzoeknummers aan te mogen vragen. Wij hebben een schitterend feest gehad!!!
Alexander de Koning
Alexander de Koning
26. Juni, 2023.
Voor onze bruiloft hebben wij gevraagd of 050 Agency de muziek wilde verzorgen inclusief alle benodigde beeld en geluidsapparatuur. Op kantoor werden we op ontspannen wijze ontvangen, onze ideeën en wensen bespraken we en zij hielpen ons ook super met suggesties en de juiste vragen. Planning, timing etc is professioneel. Je wordt ontzorgd door 050 Agency. En dan het allerbelangrijkste: de muziek, geweldig. Op basis van onze ' inspiratie playlist' - gewoon helemaal top. Kreeg nog een reminder weekje van tevoren of we nog zo'n lijstje wilden sturen. De DJ Danny da Costa en Tariq op de saxofoon hebben de sfeer aangevoeld, versterkt en opgezweept, precies zoals we het hadden gehoopt. Veel dank team 050 Agency! Alexander en Marjolein de Koning
Hilde Jalink
Hilde Jalink
19. Juni, 2023.
Super! De communicatie vooraf én achteraf was informeel maar wel professioneel, dat was heel fijn. DJ Ben heeft er een topfeest van gemaakt!
Nicolette Westerhof
Nicolette Westerhof
14. Juni, 2023.
Ik ben zeer tevreden over het contact met 050 Agency. In contact gekomen met hun, via de locatie, waar ik mijn 50ste verjaardag heb gevierd. Telefonisch met elkaar gesproken wat mijn wensen waren. Hierbij kreeg ik 2 dj's , met hun telefoonnummer, die geschikt zouden zijn. Ook de eerlijkheid, dat 1 dj nog beginnende was. En wat de kosten zouden zijn. Met haar contact opgenomen, een leuk kennismakings gesprek gehad waarin wensen en mogelijkheden zijn besproken. 050 Agency nam hierna contact op en stuurde via de mail een contract op. De week vooraf aan mijn feestje werd er nogmaals contact opgenomen, door 050 Agency, of alles duidelijk was en mij veel plezier wenste. Een paar dagen na het feest, werd ik gebeld, hoe alles was gegaan. Dat ik zeer tevreden was, hoe alles is verlopen. De dj heel goed was! Een echte aanrader, 050 Agency en hun dj!
Maryam Elenby
Maryam Elenby
13. Juni, 2023.
Professionele Agency, fijne communicatie en een top DJ op ons Lustrumfeest!
Peter Lamama
Peter Lamama
8. Mei, 2023.
Voor de lustrumweek van Leonardo hebben we de gebroeders scooter gehuurd. Hierbij zijn we in contact gekomen met 050 Agency. Het contact liep goed en ze waren zeer meedenkend. Er waren enkelen problemen tussen de communicatie met de bar wat gevolgen had voor de opstelling van de DJ-booth. Dit was gelukkig allemaal opgelost met behulp van de agency en de gebroeders scooter. Verder verliep het contact goed en was de afhandelingen van de facturen ook goed gegaan. De avond zelf was erg gezellig en mensen gingen erg uit hun dak!
Aart van Gent
Aart van Gent
19. April, 2023.
Wij zijn online bij 050 Agency terecht gekomen toe we op zoek waren naar een DJ voor een lustrumfeest, en die hebben wij daar ook zeker gevonden. Voorafgaand aan het evenement hele duidelijke communicatie tussen het bureau, de artiesten en ons. Op het evenement zelf een top avond gehad met een sterke act, leuke muziek en vooral goede sfeer, met veel dank aan de artiesten. Als we dit in de toekomst nog een keer moeten doen zullen we zeker hier beginnen met zoeken!
Shi Jan Mei
Shi Jan Mei
17. Maart, 2023.
Voor de premiéreavond van een van onze evenementen zochten wij op zeer korte termijn artiesten voor de muzikale invulling. Hierin zijn wij goed en snel geholpen door 050 Agency. Na een verkennend gesprek, hadden zij al vrijwel meteen een aantal opties voor ons weten te regelen inclusief alle techniek. De communicatie, het snelle handelen en duidelijke afspraken waren echt super. Bedankt, Julian!

DJ Irish

 • Vaak gezien op bruiloften
 • Variëteit aan muziek

Irish staat bekend om haar feilloze mix tussen classics uit de 80’s en 90’s en de hits van nu. Dit is perfect voor elke bruiloft maar ook in een kroeg of club zet ze makkelijk de dansvloeren naar haar hand!

Het begon jaren geleden, toen ze haar eerste dj les nam. Daarna ging het snel en draaide ze bijna in alle provincies van het land. Haar eerste boekingen waren bij Club Bon Bini in Veendam en vanuit daar heeft ze onder andere mogen draaien in Tropiqua Veendam, Dubbel en Dwars Balk, Café de Doos Groningen, Café de Doofpot Appingedam, Dommering Winschoten, Paradiso Kollum, Café skippers Makkum en nog veel meer!

Dj Irish is een snelgroeiend talent en haar wil je zeker opje bruiloft hebben!

Chef Confetti & John Kanon

 • Alle stijlen muziek
 • Met rook effecten

Chef Confetti & John Kanon hebben menig feest op zijn kop gezet! De beide heren hadden zelf overvolle agenda’s en kwamen elkaar zo tegen, na back to back te hebben gedraaid. Door het draaien van de juiste muziek voor het geschikte publiek maken de heren er een mooi trouwfeest van.

Als ze op het podium staan toveren ze een heel arsenaal aan muziek naar buiten. De muziekstijlen die ze draaien is altijd gefocust op feest en hier komen dan ook alle stijlen naar voren. Van bekende meezingers, lekkere dansplaten, een vleugje Moombahton en house tot freestyle en Hardstyle. Kortom aan feest geen te kort!

Jeneson on Sax

 • Saxofonist
 • Talent en passie

Jan Jeneson is een fijne toevoeging in het 050 Agency team en heeft dan ook al optredens gehad met meerder artiesten van het 050 Agency team. Met Jan Jeneson haal je altijd een diverse show binnen, want zijn visie is om elke show anders te laten zijn omdat diversiteit bij hem hoog in het vaandel staat. ‘Waarom zouden mensen vaker komen als het altijd hetzelfde is?’ Met deze insteek en aanpassingsvermogen is Jan Jeneson dan ook de ultieme toevoeging aan jou unieke trouwfeest.

Tariq Pijning

 • DJ met saxofonist
 • Unieke muziek

Tariq Pijning groeide op in een zeer muzikale familie. Het is dan ook geen verrassing dat hij op vroege leeftijd zijn passie voor muziek al heeft gevonden. Na verschillende instrumenten te hebben gespeeld, kwam Tariq op zijn zesde er al achter dat hij de grootste voorkeur heeft voor de saxofoon.

Duo DJ met saxofonist
Sinds vorig jaar richt hij zich op een samenwerking met Danny Da Costa, een van de meest veelbelovende DJ’s van dit moment. Het geluid wat ze samen creëren is nieuw en heel uniek. Samen met Danny Da Costa maakte hij zijn eerste internationale debuut in België op het Couleur Cafe Festival, met meer dan 10.000 bezoekers. En was hij afgelopen zomer op tour langs de Spaanse stranden samen met Danny Da Costa, waar ze speelden in clubs als Pacha Salou, Danza Toria Barcelona en een van de grootste feesten van de Costa Brava Millennium.

Igor Benjamins

 • +20 jaar ervaring
 • Allround DJ

Igor Benjamins is een allround dj die alles kan draaien en dat doet hij al meer dan 20+ jaar. Hij doet dit vooral in het noorden van het land en heeft residency gehad in meerdere clubs in Leeuwarden en Groningen. Ook trouwfeesten pakt hij enorm graag mee. Hij begon ooit in de Rock – it in Leeuwarden en vanaf daar bewoog hij zich naar menige clubs door het hele noorden heen. Ook op de eilanden is er geen club / discotheek waar hij niet veelal heeft gestaan.

DJ voor elk publiek
Waar hij met alle soorten muziek uit de voeten kan, heeft hij met een binding met urban, house en classics en als het kan een goede mix hiervan. Vooral met classics weet hij veel uit het publiek te halen en krijgt hij alle leeftijden aan het dansen. Handig voor in de clubs, maar ook voor bruiloften waar hij alle verzoekjes op maat draait.

5 beloftes die we voor jou en je partner gaan waarmaken

100% Feest garantie

Met onze persoonlijke aanpak en uiteenlopende mogelijkheden sluiten wij naadloos aan bij jouw wensen. Zo bieden wij jullie een trouwfeest om nooit te vergeten.

Oren gespitst naar jouw wensen

Met ons ervaren team met meer dan 17 jaar ervaring weten wij jouw wensen op het gebied van entertainment te vertalen in een onvergetelijke dag.

Gratis annulering tot 30 dagen voor de boeking

Gaat het feest niet door? Bij ons kan je tot 30 dagen voor de boeking gratis annuleren.

Heldere All-In Prijs

Wij doen niet aan kleine lettertjes. Bij ons ontvang je een helder All-In prijs zonder bijkomende kosten.

1 vast contactpersoon

Wij geloven in een persoonlijke en betrokken aanpak. Zo krijg je bij ons 1 vast contactpersoon toegewezen. Bovendien heb je de mogelijkheid om jouw DJ persoonlijk te ontmoeten. Zo weet je zeker dat hij of zij bij jouw bruidsfeest past.

Geef je binnenkort een trouwfeest?
Dit is precies wat je kunt verwachten van 050 Agency

Muziek & Licht
Op- en afbouw
Feestlocatie
Apparatuur
1

De aanvraag
Jullie gaan een trouwfeest geven! Dit moet natuurlijk voldoen aan de juiste muziek of muzikale act, het is aan jullie of het wenselijk is voor een DJ te gaan of juist een cover-band. Bij de aanvraag die je kunt doen gaan we een eventuele aanpak verder bespreken.

2

Kennismakingsgesprek
We zitten niet graag stil en daarom plannen we graag zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek met jullie in. We vertellen over onze werkwijze en krijgen graag een goed beeld van jullie wensen voor het betreffende trouwfeest.

3

Voorstel
Nu alle ins en outs bij ons en bij jullie bekend zijn is het tijd voor een concreet voorstel. Wij halen de ingredienten bij elkaar voor het ideale trouwfeest. Met veel verschillende mogelijkheden vinden we een voorstel dat 100% een match is bij jouw/jullie wensen.

4

DJ/Act kiezen
Jullie hebben ons voorstel ontvangen en kunnen de opties en mogelijkheden voor muziek/muziek act afwegen. Er is altijd ruimte voor wat anders, je zit niet vast aan onze suggesties. Dus ga je toch overstag en heb je graag de DJ met Saxofonist, geen probleem!

5

Kennismaking met de DJ/Act
De kogel is door de kerk! Jullie hebben een keuze gemaakt voor de act of muziek. We verzorgen een kennismaking met de artiest/act/dj die je hebt gekozen om kennis te maken met het geluid van jouw toekomstige trouwfeest.

6

Contract tekenen
We zien het beide enorm zitten om de plannen die we besproken hebben uit te voeren. Zonder dat je ergens aan vast zit stellen we een contract op om juist nu overeen te komen wat we besproken hebben en je de gewenste muziek hebt op je trouwfeest.

7

Aanloop naar het trouwfeest
Alles is in kannen en kruiken; we kunnen beginnen met de aanloop naar het trouwfeest. We blijven in contact met jullie doormiddel van korte communicatielijnen en leven met zijn allen naar het trouwfeest. Een week voor het trouwfeest nemen we contact op om alles te checken en te dubbel-checken.

8

Het trouwfeest kan beginnen!
De grote dag breekt aan! Tijd om te genieten van het trouwfeest en de muziek. Wij verzorgen een vlekkeloos trouwfeest en mocht er toch wat voorvallen, dan zijn wij net zo goed bereikbaar als voorheen.

9

Evalueren
Nu het trouwfeest achter de rug is en je rustig bent bijgekomen, horen we graag hoe jullie het proces en het uiteindelijke trouwfeest hebben beleefd. We evalueren samen hoe het is gegaan met oog op jullie tevredenheid.

Er zullen vast nog vragen zijn, neem daarom gerust contact met ons op.

Wij ontmoeten jullie graag om samen bij te dragen aan een onvergetelijke dag!

Van muziek, licht en geluid tot de trouwlocatie en fotografie, wij ontzorgen jou op alle fronten.

 

Weet je niet zeker welke DJ geschikt is voor jouw bruidsfeest? Wij adviseren jullie graag. Met 17 jaar ervaring en de keuze uit meer dan 17 DJ’s zit er altijd een geschikte DJ tussen.

Met onze verschillende mogelijkheden en de keuze uit meer dan 17 DJ’s hebben wij een passend pakket voor ieder budget. Bovendien garanderen wij jou een duidelijke All-In prijs, zonder achteraf berekende kosten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij ontmoeten jullie graag!

Met onze persoonlijke aanpak en uiteenlopende mogelijkheden sluiten wij naadloos aan bij jouw wensen. Zo bieden wij jullie een trouwfeest om nooit te vergeten.

Kan de DJ door een onvoorziene omstandigheid niet aanwezig zijn, dan zorgen wij voor een passende vervanger. Zo ben jij 100% verzekerd van muziek entertainment en dragen wij graag bij aan de dag van je dromen.  

Je bruiloft gaat niet door en je wil je boeking annuleren. Bij ons kan je tot 30 dagen voor de boeking gratis annuleren.