050Agency.nl

DJ HUREN

Geen enkel feest is compleet zonder mooie muziek. Maar, elk feest is anders en vraagt om een andere aanpak. Staat er bij jullie een feestelijke gelegenheid op de agenda en wil je daarvoor een dj huren? Bij 050 Agency staan we voor je klaar! Bij ons is het huren van een dj door heel Nederland geen enkel probleem. Wij bespreken met jou wat je wensen precies zijn en regelen alles wat daarvoor nodig is. Of je nu een klein, sfeervol feest wil waarbij de dj zich meer op de achtergrond houdt of voor een knallend feest gaat waar hij juist de gangmaker is, bij ons ben je voor elk type feest altijd aan het goede adres. Dus, wil je een danspodium, danseressen of grote namen boeken voor een evenement waar iedereen nog lang over napraat? Of moet jouw feest juist intiem, rustig en elegant zijn? Vertel ons hoe jouw droomfeest eruit moet zien en wij zorgen ervoor!

Dj gezocht

Heb je binnenkort iets te vieren en ben je nog op zoek naar een dj? Bij ons kun je zonder gedoe een dj boeken voor elke gelegenheid! Wij maken een compleet plan voor je, afgestemd op jou wensen. En het plan is pas definitief als jij helemaal tevreden bent! Weet je al precies hoe jou feest eruit moet zien, of heb je juist geen idee? Wij helpen je graag en kundig met het bouwen van je evenement. We geven je suggesties voor hoe het programma zou kunnen zijn en wat je daarbij nodig hebt. Vergelijk het met een taart! In hoeveel stukken en op welke momenten wordt hij geserveerd, wat zijn de benodigde ingrediënten en hoe uitbundig moet hij eruit zien? 050 Agency zorgt dat jouw ‘taart’ helemaal perfect wordt, zowel qua smaak als qua looks. Huur een dj voor je personeelsfeest of jubileum, een bruiloft dj of gangmaker voor verjaardagsfeest of evenement en beleef een onvergetelijke ervaring! Je kunt dat met een gerust hart aan ons overlaten en hoeft je zelf dus nergens meer druk over te maken. Dus, dj gezocht? Neem contact met ons op!

Dj inhuren prijzen

Waarschijnlijk ben je inmiddels wel benieuwd naar de prijzen van een dj om in te huren? Je kunt je feest, en dus ook de muziek, zo uitgebreid of eenvoudig maken als je zelf wil. Als er een reden is om iets te vieren, dan moet je het goed doen! Bij 050 Agency staan we uiteraard helemaal achter dat concept. Toch begrijpen we dat niet iedereen een dikke portemonnee heeft. Maar we zijn ook van mening dat het voor iedereen mogelijk zou moeten zijn om een mooi feest te kunnen geven als er een reden is om iets te vieren. We willen dan ook benadrukken dat je ook met weinig middelen een fantastisch resultaat kunt boeken. Natuurlijk doen we het niet gratis, maar wij zorgen ervoor dat er voor elk budget een mogelijkheid is. En mocht je wél alles ‘uit de kast kunnen trekken’ dan is dat alleen maar fantastisch en doen we graag met je mee!

Nog vragen over het boeken van een dj?

Heb je na het lezen van dit stuk nog vragen over het boeken van een dj? Wij beantwoorden ze met liefde en enthousiasme! Ook denken we graag met je mee over hou jouw feest eruit moet gaan zien en geven we je advies indien je dat wenst. Aarzel dus niet en neem vrijblijvend contact op met 050 Agency. Stuur een app, mail of bel en ontdek hoe je jouw viering naar een hoger niveau kunt tillen en wat wij daarbij voor je kunnen betekenen. Wij zijn een kleinschalig bedrijf met grootschalig effect! Want wij bieden persoonlijk contact, kunnen snel schakelen, hebben veel know how én je krijgt altijd een snelle reactie op je bericht of verzoek. Als je al een besluit hebt genomen en je feest of evenement wil vastleggen, kun je op dezelfde manier met ons in contact komen. Dus, mail, app of bel ons vandaag nog en boek direct!

Wat anderen over ons zeggen

M.S.SULAIMAN
M.S.SULAIMAN
25. Maart, 2024.
Mooi
M F
M F
29. December, 2023.
Goede service van het bureau, behulpzaam, snel en op maat. Dito optreden van de geregelde pianist. Konden onze voorkeuren goed doorspreken. Fijn dat er ook achteraf geïnformeerd werd hoe het was bevallen.
Arnoud
Arnoud
23. November, 2023.
Contact opgenomen met 050 agency voor een verjaardag suprise party. Contact ging erg soepel en er werd uitstekend meegedacht door 050 en de DJ! Samen de avond afgestemd en ze hielden goed rekening met onze wensen. Uiteindelijk hele leuke avond gehad met een top DJ en geluid en licht was allemaal super geregeld! Volgende verjaardagfeestje nemen wij zeker weer contact op met 050 agency.
Esmee Verbist
Esmee Verbist
28. Oktober, 2023.
Wij waren met de studentenvereniging Audentis op zoek naar artiesten voor een evenement in de Kick-In (Algemene Introductieweek in Enschede). Hiervoor kwamen wij in contact met 050 Agency en heb ik vooral veel contact gehad met Julian. De communicatie verliep altijd erg soepel en vlot. Wij hebben veel gesprekken gehad over wat precies de opties waren en wat er aan sloot op onze wensen. Ze hebben voor ons ook veel artiesten vast kunnen houden voor een langere tijd. Uiteindelijk gekozen voor een bepaalde artiest en vanuit daar kregen wij duidelijke begeleiding over wat er verder nog moest gebeuren. Zo hielp Julian ons om de laatste dingen te regelen die de artiest nodig had. Al met al een hele fijne samenwerking en wij houden zeker contact voor volgend jaar!
Slapback
Slapback
13. Oktober, 2023.
Prettige samenwerking met 050! Duidelijke opdrachten en fijne mensen! Op naar de volgende!
Jochem de Josselin de Jong
Jochem de Josselin de Jong
9. Oktober, 2023.
050 Agency krijgt iedereen aan het swingen... Ken je die moeilijke tijd op je feest... Je wilt dat iedereen gaan dansen, maar dat duurt even? Wij niet... Wij hebben met 050 agency een waanzinnig feest gehad. Vanaf de start tot aan het eind werd het publiek goed aangevoeld... Met lekkere deuntjes is er een geweldige avond neergezet. Thanks en duidelijk voor herhaling vatbaar
Marten
Marten
25. September, 2023.
Super tevreden over 050agency en de act. Goede afstemming aan de voorkant over wat wij wilden en duidelijke afspraken over planning en kosten. De show zelf was helemaal top!! Echt super feest gehad. De combi DJ met Sax is echt leuk. Zou nu al weer zin hebben feestje..
Jasper Olthof
Jasper Olthof
18. September, 2023.
Mijn partner en in hebben 050 agency gebruikt voor de muziek op ons bruiloftsfeest. Het contact was snel en professioneel en de DJ waar we op uit zijn gekomen (DJ Erwin) heeft er een mooi feest van gemaakt. Het enige wat wij hoefde te doen was een spottify playlist aanleveren met het soort muziek dat wij graag wilde hebben. 050 Agency heeft ervoor gezorgd dat de spullen van de DJ werden op- en afgebouwd zodat wij daar geen zorgen over hadden. Al met al was het mede door hun een mooi feest!
DJElibo
DJElibo
23. Juli, 2023.
Ik draai al z’n 2 jaar voor 050 Agency en kan niets anders zeggen dat alles top geregeld is! Communicatie is altijd duidelijk en boekingen ver van te voren bekend.
Certe Medische diagnostiek & advies
Certe Medische diagnostiek & advies
11. Juli, 2023.
Voor onze personeelsbarbecue 050 Agency ingeschakeld. Prima contact gehad in aanloop naar de barbecue, zowel met het management als met de DJ zelf. Verzoekjes door kunnen geven voor passende nummers, welke ook terug te horen waren gedurende de avond. Erg tevreden! Dank voor de goede organisatie!

WIJ WERKEN MET