050Agency.nl

Louter Hitjes


Als je op zoek bent naar een act voor jouw studentenfeest dan ben je bij Louter Hitjes aan het juiste adres. Deze mannen weten perfect hoe ze een feestje op zijn kop moeten zetten. De heren zijn begonnen bij de studentenvereniging Albertus Magnus in Groningen. Hier is deze vette studenten act dus ontstaan. Ze zijn niet van plan om alleen in Groningen te blijven. Inmiddels zijn de Heren van Louter Hitjes klaar om de rest van Nederland ook te veroveren.

Studentenact boeken

De heren weten uitermate goed hoe ze de beste hitjes van vroeger en de allerbeste hitjes van nu vlekkeloos aan elkaar moeten mixen. Om het gevarieerd en interessant te houden nemen ze je mee door verschillende genres. Ze doen dit op een creatieve en energieke manier, zoals je nog niet eerder hebt meegemaakt. Het is met de mannen van Louter Hitjes een garantie dat je een succesvol feest beleeft.

Het is wel zeker dat dit de juiste artiest is om uit te nodigen als jij een vet studentenfeest wilt geven. Volle bak meezingen, feesten, zweten en heel veel dansen. Ben jij klaar voor Louter Hitjes? Want zij zijn klaar voor jullie, een dik feest, en heel veel plezier.

Algemene beoordeling:

4.3/5 - (12 stemmen)

Promo