050Agency.nl

Gebroeders Scooter


4.1/5 - (18 stemmen)
| Zeer populair

Dit Duo uit Sint-Michielsgestel begon in hun studententijd met draaien op kleinere feesten en eigenlijk als grap. Het Brabantse duo kreeg in loop van tijd steeds meer aanvragen voor hun act en groeiden zo uit tot een serieuze act in studentenland. Hun naam zegt het al, het is een duo wat optreed met een scooterhelm op. Met deze scooterhelm op laat het hun dan ook erg opvallen achter de DJ booth.

Feest DJ boeken

Gebroeders Scooter is in studentenland voornamelijk bekend geworden met hun befaamde ‘100 minuten spel’ In dit spel, een mix van verschillende muziekgenres staat een toeter centraal die om de minuut ongeveer afgaat. Door het spelelement en de lekkere meezingers gaat het publiek bij deze heren uit het dak! Met 15 varianten op het spel ben je nog lang niet uitgespeeld, zo hebben ze EK-specials, Centurion specials 1.0 en 2.0 en noem het maar op deze jongens maken er weer een leuke mix van om zowel thuis als bij hun op podium te horen. Wat bij deze act, de Gebroeders Scooter centraal staat is het motto waaronder de twee hun act doen de ‘Totale Escalatie’. Hun interpretatie is vaak ook niet mis, want met deze twee achter de draaitafel of via hun mix kan er gesproken worden van totale escalatie.

Gebroeders Scooter boeken

Op het podium draaien deze jongens dan ook echt van alles en nog wat, aanvraagjes maar vooral is het een echt feest vol toeters, confetti en bellen. Als u deze beide heren boekt kunt u er van uitgaan dat er sprake is van een geweldige avond, waarin word meegezongen, gelachen en gedronken. De Gebroeders Scooter draaien echt bijna alle genres wel, van Nena- 99 Luftballons, Martin Solveig – Intoxicated, Snollebollekes tot Mariah Carey – All I want for Christmas. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze kunnen het draaien. Met dit brede genre hebben ze voor ieder wat wils!

Studentenfeest DJ

De beide heren hebben het hele land al afgereisd vanuit het dorpje Brabant en zijn dan ook ideaal voor ieder thema feestjes, carnaval of studentenfeesten. Van Leiden en Utrecht tot Groningen deze gasten weten het hele land verliefd te maken op hun act en het keer op keer weer te laten boeken. Met hun brede scala aan muziek, hun toeters, confetti en bellen weten ze er een ‘totale escalatie’ van te maken die iedere feestganger niet snel vergeten zal.

Wilt u een avond dansen, feesten, lachen en meezingen dan zit u bij de Gebroeders Scooter op de juiste plek, boek dit feest duo via 050 Agency!

Promo