050Agency.nl

Dj boeken

De grote dag komt eraan en je weet niet zo goed hoe je nou zorgt dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Een dj huren? Goed idee! Okay, je wil een dj boeken voor je trouwfeest, verjaardag of evenement. Maar, hoe pak je het aan en wat is er nodig? Je wil niet alleen spetterende muziek met alles erop en eraan, precies naar jouw wensen, maar natuurlijk wil je ook dat alles soepel verloopt. Dat is nou precies waar we bij 050 Agency goed in zijn: een feestje bouwen! Letterlijk natuurlijk. Wil je een intiem feestje, grote namen boeken, een live band, een grote dansvloer? Gooi je wensen maar op tafel, want wij denken met jou mee. Samen bespreken we hoe jouw feest moet worden gevierd, zodat iedereen er nog lang goede herinneringen aan heeft! Bij ons kun je niet alleen terecht voor het boeken van een dj door heel Nederland, nee wij denken mee, geven suggesties én zorgen dat jouw feest of evenement een spetterend succes wordt!

Dj boeken zonder gedoe

Wil je een feest organiseren in Groningen en een dj boeken zonder gedoe? Bij ons kun je een dj huren, grote namen boeken en een feest organiseren in Groningen én in de rest van het land. Of het nu gaat om een dj-optreden op de voorgrond (bijvoorbeeld bij een dansevenement) of juist op de achtergrond (zoals bij een bruiloft of receptie), wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van een intiem feestje met basisfaciliteiten tot een knallend, exclusief evenement; the sky is the limit! Als jij een dj wil boeken in Groningen met een complete show, trekken wij alles uit de kast. Dus met (reserve)apparatuur en feestelijke extra’s, zoals een podium, spiegelbol of andere aankleding. Net wat jij wil. Samen met jou bespreken we hoe het feest zal worden gebouwd en wij blijven plannen en tot je helemaal tevreden bent. Het boeken van een dj in Groningen en omgeving doe je dus bij dé feestbeesten van Nederland: 050 Agency!

Dj inhuren

Ook voor bedrijven is een dj inhuren altijd een succes. Je hebt dan als het ware een ceremoniemeester om de stemming er lekker in te brengen. Bij een bedrijfsfeestje kan het er wel eens wat stijfjes aan toe gaan en dan hebben de gasten soms net even een duwtje nodig. Een goede dj brengt de sfeer er meteen in en voelt haarfijn aan wát er daarvoor nodig is. Hij trekt de aanwezigen over de streep en haalt ze over om zich uit te leven. Wij raden dan ook aan om altijd een personeelsfeest met dj te geven.

Een bruiloft dj regelen via 050Agency is garantie voor succes. Op sommige momenten is het fijn als de dj zich op de achtergrond houdt, maar wanneer het feest echt lost gaat barsten, moet hij juist op de voorgrond treden en zorgen dat de sfeer optimaal is. Wij weten precies hoe we dat, en alle andere aspecten moeten aanpakken en zorgen ervoor dat op jouw grote dag het feest een echte droombruiloft is!

Boek direct je dj voor je bedrijfsfeest!

Wil je ook een spetterend feest en daarvoor een dj boeken? Wacht niet langer en boek direct! De grootte, locatie of opzet van je feest maakt niet uit. Geef je wensen door en samen met jou zorgen wij dan voor het perfecte concept. We bespreken wat de mogelijkheden en wensen zijn voor wat betreft tijden, muziekstijlen, podium, licht en geluid, danseressen, (bekende) artiesten en alle andere aspecten van belang. Zo komen we tot een goed plan. Natuurlijk stellen we een vrijblijvende offerte op, zodat alles voor elke partij helemaal duidelijk is. Onze onderneming is kleinschalig en wij zijn zeer gepassioneerd. Zo kunnen we, met heel veel plezier en expertise, goed inspelen op jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat we voor je kunnen betekenen. Stuur een app, mail of bel met je vraag of je verzoek en wij zorgen voor een snelle reactie. Feestje bouwen? Met 050 Agency natuurlijk!

Wat anderen over ons zeggen

050 Agency
5.0
Gebaseerd op 20 beoordelingen
powered by Google
LucaLuca
08:41 18 Mar 22
Ik heb een bedrijfsfeest georganiseerd in samenwerking met 050 Agency, en het was supergoed geregeld! We hebben een fijne avond gehad met top service vanuit 050 Agency.
Jan JenesonJan Jeneson
14:38 10 Feb 22
050agency is al meer dan 6 jaar aan vaste zakenrelatie van mij, en ik kan hun service van harte aanbevelen. Vriendelijk en direct contact, en altijd alles piekfijn in orde. De selectie aan artieste is eveneens top!
RoelofRoelof
13:20 10 Feb 22
050agency heeft ervoor gezorgd dat het feest echt onvergetelijk is geworden. Tijdens de samenwerking werd er proactief gekeken naar hoe het bedrijf mij kon helpen met het organiseren en optimaliseren. Echt een bedrijf wat service vooropstelt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Raúl de VriesRaúl de Vries
16:54 21 Jan 22
Fijne samenwerking met dit bedrijf! Goeie werksfeer en altijd positief👍🏽
Dennis EzingaDennis Ezinga
19:29 20 Jan 22
Advies op maat, van klein naar groot. Precies wat je nodig bent!
Joe SiganJoe Sigan
15:42 20 Jan 22
Altijd duidelijke afspraken, en een goede samenwerking. Dit is een agency waar ik nog jaren met plezier mee kan samenwerken.
igorlwdigorlwd
14:18 20 Jan 22
Goede ervaring mee als Deejay zijnde en bij het aanleveren van Deejays ook uitstekend mee samengewerkt. Ik heb vaak last minute mensen nodig en dan krijg ik nog steeds meerdere mogelijkheden die altijd tot een goede oplossing komen. Hoop in de toekomst nog veel mee samen te werken.
GGKGGK
16:52 25 Jun 19
Bodem LoosBodem Loos
13:17 21 Mar 18
Met plezier samengewerkt met de agency en hun DJ's voor mijn evenement
Robbá RovegaRobbá Rovega
19:35 13 Mar 18
SonicNoise InfoSonicNoise Info
11:36 12 Mar 18
js_loader

WIJ WERKEN MET