050Agency.nl

DANNY & TARIQ

4.6/5 - (31 stemmen)
| Zeer populair


Er is bijna geen toonaangevend festival op de wereld meer te verzinnen waar deze mannen nog niet hebben opgetreden. De loopbanen van Danny en Tariq  brachten hun namelijk al naar Ultra Miami, Tomorrowland, Creamfields, Mysteryland en Amsterdam Dance Event. 

DJ met saxofonist boeken

Het beste van twee werelden samenvoegen, dat is wat DJ en producer Danny en saxofonist Tariq Pijning hebben gedaan. Een samenwerking die ooit begon in Groningen, brengt dit elektronische duo nu op plekken over de hele wereld.

Het elektronische duo laat twee verschillende kanten van muziek samenkomen wat zorgt voor een unieke sound. Ze combineren house met saxofoon wat nog niet eerder op deze manier heeft plaatsgevonden. Danny & Tariq onderscheiden zich hiermee van vele artiesten. Het is zeker dat ze zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Unieke DJ met ervaring

Danny is met gemiddeld 150 optredens per jaar een zeer geroutineerde DJ te noemen. Door zijn vele optredens over het gehele continent is hij een zeer gewilde artiest in binnen- en buitenland. Zo deelde hij regelmatig het podium met collega DJ’s als Afrojack, Hardwell en Nicky Romero. Naast zijn optredens deed Danny ook bekendheid op door zijn producties en remixen, welke uitkwamen op labels als Spinnin’ Records en Armada. Zijn platen werden wereldwijd gedraaid door artiesten als Skrillex, Blasterjaxx en Diplo. Samen met Tariq heeft hij onlangs op het label van Sam Feldt Heartfeldt Radio een track uitgebracht genaamd ‘Weight off’. Het nummer is al ruim 100.000 keer gestreamed op Spotify, gedraaid op 3FM en grote amerikaanse radiostations zoals iHeartRADIO en SeriousXM. Ook wordt het door grote artiesten zoals The Chainsmokers, Pitbull, Laidback Luke en Sam Feldt gesupport.

DJ huren

De carrière van zijn compagnon Tariq Pijning is op zijn minst net zo indrukwekkend te noemen. Zijn dynamische melodieën en ongenaakbare improvisatie skills zijn niet onopgemerkt gebleven. Zo werd hij namelijk ontdekt door de EDM-superster Sam Feldt, die hem meenam op tours in Noord-America, Midden-America, Zuid-America, Azië en Europa. Hij speelde met hem onder meer op het hoofdpodium van Ultra Miami, Tomorrowland en Amsterdam Dance Event.

DJ met saxofoon

Danny en Tariq combineren hun talenten en creëren daarmee een vurige live-act, vol met vrolijke en enthousiaste composities. Door de implementatie van eigen geproduceerde muziek en geïmproviseerde melodieën, is geen enkele show van de heren hetzelfde. Door deze diversiteit zorgt dit duo voor iedere keer een nieuwe unieke ervaring. Hierdoor is iedere show die dit duo opvoert weer een genot om bij te wonen, omdat het nooit gaat vervelen.