050Agency.nl

Zanger Richard


Zanger Richard, die door het leven gaat als Richard Hollands is geboren op 24 februari. Toen hij jong was zong hij al mee met liedjes van de radio en van tv. Ook zong hij vaak met zijn moeder mee, die ook gek was van muziek. Zijn moeder had in de jaren 70 zelfs een eigen piratenzender waarop de gehele dag Nederlandse liederen klonken. In de jaren die daarop volgden, werden regelmatig Piratenfeesten georganiseerd waar Richard al op jonge leeftijd bij was en alle liedjes met volle borst mee zong. Richard was al snel verkocht en boog zich ook over muziek. Snel daarna besloot hij deel te nemen aan talentenjachten en niet zonder succes. Hij wist vele prijzen binnen te slepen met zijn prachtige stemgeluid.

Vanaf dat Richard 10 was, zong hij iedere zaterdag op het Groninger winkelcentrum ‘Paddepoel’ als straatzanger. Ook in die tijd werd hij al regelmatig gevraagd voor feesten en partijen. Rond zijn 14e stopte Richard met optreden. De muziek wereld was niet zoals hij het zich had voorgesteld. Op feesten en partijen van familie en vrienden kon hij het toch vaak niet laten en nam Richard regelmatig de microfoon ter hand om familie, vrienden en kennissen te vermaken.

In 1999 begon Richard zijn eigen kroeg. Ook daar zong Richard geregeld. Al snel kreeg hij de bijnaam ‘De zingende kastelein’. Aan het eind van 2003 besloot Richard toch om weer wat in de muziek te gaan doen en inmiddels is hij uitgegroeid tot een veelgevraagde artiest in de Groningse horeca. Of het nu gaat om een studentenfeest of een bejaardensoos, Richard weet steeds van ieder optreden een enorm groot feest te maken.

Met een groot repertoire aan nummers, van Jan Smit tot UB40 en van Dire Straits tot Vader Abraham is Richard een Allround zanger, met een gezonde dosis humor. Deze Feestzanger zet zich altijd 200% in en wilt van uw feest de allerleukste maken.

Algemene beoordeling:

Promo