050Agency.nl

Yes-R


Yes-R, een veelzijdig talent in de Nederlandse entertainmentindustrie, heeft zijn sporen verdiend als rapper, entertainer, presentator en acteur.

Zijn carrière begon al op een jonge leeftijd. In 2005 brak hij door bij het grote publiek met het nummer ‘Leipe Mocro Flavour’, samen met Ali B & Brace. Sindsdien heeft Yes-R talloze hits op zijn naam staan, waaronder ‘Rampeneren’, ‘Hey Schatje’, ‘Uit Elkaar’, ‘Als Er Geen Morgen Was’, ‘Me Boy’ en ‘Diep In De Nacht’. In april 2017 kwam zijn release  EP ‘El Patron’, die zowel door fans als media zeer goed werd ontvangen. De EP bevatte samenwerkingen met artiesten als Lange Frans, Kosso en Ismo.

Yes-R bleef met nieuwe muziek komen. Hij ging heel veel samenwerkingen aan met verschillende artiesten. In 2020 ging hij een samenwerking aan met een Duitse rapper. Het nummer werd goed ontvangen in Nederland en in Duitsland.

Yes-R is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene en is een inspiratie voor veel jongeren. Hij is veelzijdig en heeft ongelofelijk veel doorzettingsvermogen.

Algemene beoordeling:

Promo