050Agency.nl

Numidia


Numidia, een getalenteerde Marokkaans-Nederlandse hiphopzangeres. Ze is geboren en getogen in Venlo als enig kind. Numidia heeft met haar unieke mix van Arabische klanken en dancebeats de muziekwereld veroverd. Ondanks dat haar jeugd getekend werd door familieconflicten en persoonlijke uitdagingen, voelt Numidia zich sterk verbonden met haar roots en cultuur.

Muziek stroomt door het DNA van Numidia. Haar vader, een lokale beroemdheid in het noorden van Marokko, was een muzikant die zijn passie voor muziek en gitaarspelen aan Numidia heeft doorgegeven. Terwijl ze opgroeide, vulde haar huis zich met de melodieën van haar vader en zijn liefde voor Spaanse liedjes. Numidia haar muzikale reis begon op jonge leeftijd, waarbij ze experimenteerde met verschillende muziekinstrumenten, waaronder de blokfluit, klarinet en piano. Dans was ook een belangrijk onderdeel van haar leven, ze excelleerde in danswedstrijden en won talloze prijzen.

In 2017, op dat moment slechts achttien jaar oud, heeft ze samen met Ali B. en Ronnie Flex de hit “Meli Meli” uitbracht. Deze samenwerking markeerde het begin van haar muzikale carrière en introduceerde haar unieke geluid bij een breder publiek. Onder het platenlabel TRIFECTA en met het management van SPEC begon Numidia haar plaats te vinden in de Nederlandse muziekscene.

Algemene beoordeling:

Promo