050Agency.nl

Kevin Duane


Kevin Duane, geboren in New York maar gevestigd in Amsterdam, is veel meer dan alleen een DJ. Als kind werd hij door zijn vader geïntroduceerd in de wereld van het DJ’en, waar hij meteen verliefd op werd. Hij kocht al snel zijn eigen DJ-setup en ontdekte al snel de therapeutische kwaliteit van muziek, waardoor hij zichzelf volledig onderdompelde in deze wereld. “Ik merkte dat muziek mijn gedachten verzet en ik houd ervan om momenten te hebben waarop je los staat van alles om je heen.” Die vroege ervaringen hebben zijn muziek sindsdien gevormd.

Kevin laat zich niet zomaar omschrijven als alleen een DJ: hij deelt graag zijn eigen verhalen met de mensen om hem heen om ervoor te zorgen dat iedereen een stukje van zijn verhaal met zich meeneemt. Zijn diepe basslines, warme percussiepatronen en zachte vocalen laten mensen niet alleen dansen, maar zorgen er ook voor dat ze kunnen nadenken en verdwalen in hun eigen emotionele reis op de dansvloer.

Naast zijn werk als DJ, runt Kevin zijn eigen labelavonden, beheert hij zowel Subjekt Recordings als Armada Deep en is hij een regelmatig en gerespecteerd gezicht zowel op de lokale als internationale scene. Met zijn unieke stijl en toewijding aan zijn ambacht blijft Kevin Duane een opvallende figuur in de wereld van de elektronische muziek.

Algemene beoordeling:

5/5 - (1 stemmen)