050Agency.nl

Jeneson on Sax

3.9/5 - (8 stemmen)
| populair


Jan Jeneson is een jonge saxonist die zijn opmars maakt in de house scene van Groningen en omgeving. Met zijn talent en passie voor de muziek is het een artiest waar we nog veel van gaan horen. Zo is hij recent gestart aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen. Talent en passie zijn natuurlijk altijd de sleutels tot succes.

Saxofonist als toevoeging

Jan Jeneson is een fijne toevoeging in het 050 Agency team en heeft dan ook al optredens gehad met meerder artiesten van het 050 Agency team. Met Jan Jeneson haal je altijd een diverse show binnen want zijn visie is om elke show anders te laten zijn omdat diversiteit bij hem hoog in het vaandel staat. ‘Waarom zouden mensen vaker komen als het altijd hetzelfde is?’ En met deze insteek is Jan Jeneson dan ook de ultieme toevoeging aan jou unieke concept of vernieuwende clubavond.

Van alle markten met de saxofoon

Maar uiteraard niet alleen voor jouw feest of clubavond maar ook voor jouw bruiloft, studentenfeest of bedrijfsevenement is Jan Jeneson de perfecte toevoeging in het kader van een goede sfeer.