050Agency.nl

Happy Feelings


Happy Feelings Groningen ken je ongetwijfeld van hun goed lopende Happy Feelings feesten. Inmiddels organiseren ze deze door het hele land. Je moet er dan wel snel bij zijn want door hun enorm trouwe achterban verkopen ze razendsnel uit. Het ingrediënt voor dit succes? Happy Feelings natuurlijk!

Wat ooit op een dag is begonnen als een onschuldig huisfeest van een stel vrolijke en uitbundige tieners, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle evenementenorganisatie. Jaarlijks ontvangen ze meer dan 100.000 tevreden en vrolijke bezoekers. Joep was na het allereerste huisfeest direct verkocht. Na een tijdje oefenen en de nodige ervaring neemt hij het besluit om eigen feesten en festivals te gaan organiseren. Deze missie is duidelijk meer dan geslaagd. Inmiddels is Happy Feelings onvergetelijk. De heren van Happy Feelings zijn zelfs bezig met hun opmars in de internationale festival wereld.

Niet alleen hun festival maar ook de Dj’s zelf zijn gewild. Ze draaien de meest uiteenlopende genres gemakkelijk en feilloos aan elkaar. Hiermee brengen ze de sfeer op de dansvloer iedere keer opnieuw in extase. Van gillende meiden en huilende kerels staan ze in ieder geval niet meer te kijken. Met deze heren achter de draaitafels is geen enkele dansvloer meer veilig!

Algemene beoordeling:

Promo