050Agency.nl

Danny da Costa


Danny Da Costa begon zijn carrière als DJ en producer in 2007, sinds die dag is hij alleen nog maar met muziek bezig. Avond na avond brengt hij een unieke combinatie van stijlen ten gehore, hierdoor trekt hij een breed publiek aan en past zijn set aan naar hetgeen wat het publiek wenst.

DJ met veel ervaring

Met een gemiddelde van 150 shows per jaar, is Danny Da Costa uitgegroeid tot een zeer ervaren DJ. Naast vele optredens door heel Nederland is Danny vaste DJ op wekelijkse basis in Club Dux (Hengelo), Club 11 (Assen) en Club Kokomo (Groningen). Daarnaast is hij ook te vinden in het buitenland. Hij heeft alle populaire vakantielanden in Europa al wel gehad. Denk daarbij aan: Italië, Montenegro, Bulgarije, Spanje, Turkije, Griekenland, Oostenrijk, Frankrijk en België. Zo heeft hij afgelopen zomer samen met Tariq Pijning een Spanje tour gedaan waar Barcelona, Salou, Lloret de Mar, Blanes en het grootste feest van de Costa Brava genaamd Millennium aangedaan zijn.

Producer en DJ

Naast het touren in binnen en buitenland, is het produceren van nieuwe tracks een prominente focus voor Danny Da Costa. Zijn tracks en bootlegs zijn gesupport door vele grote DJ’s uit de scene.  Skrillex & Diplo (Jack U) speelde zijn track ‘’Go’’ op alle toonaangevende festivals in de wereld als Ultra Miami, Sziget, Lowlands, Coachella en Tomorrowworld. Daarnaast bracht Danny ook originals en remix’s uit op labels als Spinnin’ Records en Armada Music van Armin van Buuren. In 2013 bestormde hij met zijn remix van ‘Explode’ de Nederlandse I-tunes top 100.

Deze successen zijn niet onopgemerkt gebleven, als beloning hiervoor speelde de grote namen Quintino, Nicky Romero  zijn tracks en bootlegs in hun radioshows op SiriusXM (Amerika), Slam FM (Nederland) en op Sensation Amsterdam afgelopen zomer.

De meest recente resultaten van Danny is massale steun van Blasterjaxx en Ferry Corsten op zijn track ‘’Check It Out’’. Ferry Corsten heeft zijn track wereldwijd in meer dan 80 landen uitgezonden in zijn radioshow.

Dit is zeker niet het laatste wat je van hem gaat horen, hij richt zich volledig op het produceren van nieuwe tracks en zijn drukke DJ carrière!

Promo