Chef Confetti & John Kanon


Chef Confetti & John Kanon hebben menig feest op zijn kop gezet! De beide heren hadden zelf overvolle agenda’s en kwamen elkaar zo tegen, na back to back te hebben gedraaid. Door het draaien van de juiste muziek voor het geschikte publiek maken de heren er overal een feest van.

Als ze op het podium staan toveren ze een heel arsenaal aan muziek naar buiten. De muziekstijlen die ze draaien is altijd gefocust op feest en hier komen dan ook alle stijlen naar voren. Van bekende meezingers, lekkere dansplaten, een vleugje Moombahton en house tot freestyle en Hardstyle. Kortom aan feest geen te kort!

Van menig feesttent tot beachparty’s en grotere evenementen deze jongens maken overal feest van. De enige echte Chef Confetti laat de confetti in veelvoud door de zaal heen schieten en John, maakt zijn naam waar door met een CO2 Kanon met rook de hele zaal te vullen.

Van festival tot discotheek en van tentfeest tot dorpsfeesten: de twee heren laten een indruk (en spoor van confetti) achter die niemand snel vergeet.

Tijd voor een feest? Boek Chef Confetti en John Kanon nu via 050 Agency!