A Bunch of Guys


A Bunch of Guys is de artiestennaam van de in Nederland gevestigde DJ/Producer Rob Scholtens. Rob was voormalig lid van Pablo Discobar Soundsystem.

Van jongs af aan is hij altijd bezig geweest met muziek luisteren en maken. Hij startte zijn muziekale carrière door het nemen van drumlessen en gitaarlessen. Hij ging later aan het conservatorium studeren waarbij veel verschillende genres ontdekte waaronder Jazz, Fusion en Latin, wat hem tot de producer van nu heeft gemaakt. Als producer is hij altijd opzoek naar het vinden van een combinatie tussen House en zijn muzikale kennis over de instrumenten die hij zelf bespeeld. Zijn lange dagen in de studie hebben ervoor gezorgd dat hij al snel een Solo EP uitbracht, waarin de basgitaar, piano en meer is te horen. Hij vormt al deze instrumenten in 1 act als 1 persoon in A Bunch of Guys.

Zijn talent achter de draaitafel is een combinatie van zijn werk in de studio en zijn passie voor house. Verwacht funk, house en swingers vanuit de Chicago en Detroit sound. Benieuwd?Boek A Bunch of Guys bij 050 Agency.