050Agency.nl

Ben Woods


Al op jonge leeftijd hield Ben zich bezig met dance muziek. Na een lange tijd sparen kocht hij toen hij zestien was zijn eerste dj set. Na vele uren oefenen op zijn slaapkamer waagde hij de gok en benaderde hij verschillende clubs en kroegen of hij voor publiek mocht draaien. Zo kwam hij binnen bij club Chez Marknesse. Eerst om een keertje te draaien bij een schoolfeest, maar zijn talent bleef niet onopgemerkt en al snel werd hij hier een van de residents en kwam hij op line-ups te staan met Lil Kleine, Freddy Moreira, The Partysquad en veel meer. Via Chez kwam hij bij nieuwe venues binnen en draaide hij op plaatselijke festivals zoals Nacht van Oranje, NOPPOP, Pieperfestival en nog vele meer.

All-round DJ

Naast het draaien groeide ook zijn interesse in het produceren van zijn eigen muziek. Remixen die hij maakte worden gedraaid door vele DJ’s en zijn remix van ‘I Took A Pill In Ibiza’ werd ruim 500,000 keer beluisterd.

DJ van alle markten thuis

Door de jaren heen heeft Ben Woods zich met optredens in binnen- en buitenland ontwikkeld tot een breed inzetbare allround DJ en weet hij met verrassende edits en DJ-skills van elk feest een onvergetelijke avond te maken!

[addtoany]

Algemene beoordeling:

4.7/5 - (25 stemmen)