Yung Felix


Yung Felix ofwel bekend als Felix Laman is een van de hotste producers van Nederland. Hij maakte beats voor Faberyayo, Sef, Yellow Claw, Bizzey, Josylvio en vele anderen en bezit daarmee een gouden sleutel tot moombathon muziek.

Het is niet mogelijk dat je nooit in aanraking bent geweest met een productie van Yung Felix. Zo scoorde hij monster hits met “Loco”, “Vroom” en stond hij zelfs op één in de top-40 met “JA”, die hij in samenwerking met Bizzey, Kraantje Pappie en Chivv maakte. Zijn DJ sets zijn een reflectie van zijn allergrootste hits, zijn nieuwste werk en de aller ziekste nieuwe beats uit het genre.

In 2019 besloot Felix om ook zelf platen uit te brengen en niet zonder succes. Zijn populariteit steeg enorm na zijn eerste track ‘Locomotief’ samen met Poke. Inmiddels hebben ze daarop al meer dan 100 miljoen streams. Tot 2020 stond Felix onder contract bij Noah’s Ark maar uiteindelijk heeft hij besloten zijn eigen label 100M op te richten.

Momenteel werkt Yung Felix aan meer solo-materiaal. Zo werkt hij aan een album met de rapper Jiggy Djé en hij werkt ook nog steeds aan producties voor Yellow Claw. Als je op zoek bent naar een artiest voor een energieke en unieke sfeer dan is Yung Felix de perfecte artiest voor jouw gelegenheid.

Algemene beoordeling:

4.8/5 - (6 stemmen)

Promo