Wouter S.


DJ, producer en label eigenaar Wouter S heeft zijn plekje in de Nederlandse housescene zeker verdiend. Zijn bass-heavy sets, op plekken als ADE, HYTE, Elrow, Loveland en Welcome tot the Future, zijn een ode aan de Engelse UK sound, die volgens Wouter niet genoeg lof kreeg in Nederland. Zijn tracks kwamen uit op Hothaus, Koma en Unknown to the Unknown.

Wouter heeft een duidelijk pad voor de toekomst. Als labeleigenaar, producer en dj van 44Records heeft hij zichzelf permanent in de scene gemarkeerd. Ook bouwde Wouter in de afgelopen jaren een speciale relatie op met de enige echte housegod van Nederland: Benny Rodrigues. Met hem speelde hij meerdere malen back-to-back sets, die soms wel meer dan 12 uur duurden.

Wouter is een absolute kunstenaar die divers is en blijft. Hij houdt er niet van om te worden bestempeld of in vakjes gedrukt te worden. Met Wouter S haal je een echte kwaliteits-DJ van eigen bodem in huis, die wel weet hoe je een dansvloer op zijn kop krijgt. Als je op zoek bent naar een unieke dj dan is Wouter daar een geknipte dj voor!

Promo