spectaculaire openingsact

Spectaculaire openingsact

Staat er een speciaal evenement voor de deur? Of gaan de winkeldeuren voor de eerste keer open? Dan wil je natuurlijk een spectaculaire openingsact! Op die manier zal het publiek een onvergetelijke dag beleven. In dit artikel lees je daar meer over.

Stel eerst een doelstelling vast

Voordat je gaat denken aan spectaculaire openingsact is het eerst van belang dat je een doelstelling vaststelt. Waarvoor wil je graag een spectaculaire opening organiseren? Het in ieder geval belangrijk dat je nadenkt over de onderstaande zaken:

  • Je wilt bewustzijn creëren rondom je merk. Tijdens de opening van je nieuwe pand is dit de eerste marketingstunt! Mensen zullen de eerste indruk het meest onthouden. Zorg er daarom voor dat je dit goed op orde hebt. Zorg er eveneens voor dat je met je medewerkers in overleg gaat. Waar staat het bedrijf voor en welke kant willen jullie op?
  • Je wilt natuurlijk dat mensen enthousiast raken over jouw bedrijf of winkel. Daarom is het belangrijk dat je werkt aan een klantenkring. Je wilt natuurlijk dat mensen steeds weer terugkomen bij jouw winkel of onderneming. Daarom is het van belang dat je je onderscheidt van soortgelijke ondernemingen of winkels in jouw regio;
  • Ook tijdens de opening wil je relaties opbouwen met klanten. Echter kun je ook leveranciers en partners uitnodigen. Op die manier is de opening ook echt compleet.

Artiesten voor een spectaculaire openingsact

Wil je graag een spectaculaire openingsact organiseren? Dan kun je natuurlijk kiezen voor leuke artiesten en acts. Je kunt bekende artiesten boeken, want daarmee trek je vaak al een groot publiek. Uiteraard moet je jezelf wel afvragen: trek ik ook het juiste publiek? Als je een fashionwinkel opent wil je waarschijnlijk graag dames naar je winkel toetrekken. Met een populaire artiest onder dames haal de juiste doelgroep naar je winkel.

Echter is het natuurlijk ook van belang dat deze personen iets gaan kopen. Daarom is het belangrijk om dit goed op elkaar af te stemmen. We kunnen je hierin natuurlijk ook adviseren.

Ideeën voor een spectaculaire openingsact

Een originele spectaculaire openingsact verzinnen is natuurlijk ontzettend lastig, maar het is mogelijk. Hieronder volgen enkele populaire concepten die op verschillende manieren kunnen worden ingevuld.

Vestig een nieuw record

Het is natuurlijk niet gemakkelijk, maar je kunt een nieuw record proberen te vestigen. Wellicht heb je hier veel mensen voor nodig én daarmee trek je ook gelijk al een groot publiek. Je bent vast niet de enige die in het Guinness World Records wilt staan: mensen willen je hier graag bij helpen. Welk record je kunt verbreken is natuurlijk wel een lastige: daarvoor zal je echt op onderzoek uitmoeten.

Breakdance

Breakdance is ook altijd wel een spectaculaire openingsact. Eventueel kun je dit op maat bestellen, maar dan zijn er vaak wel hoge kosten gemoeid. Je kunt dus ook kiezen voor een dans die al eerder ingestudeerd is door de crew. Je kunt deze breakdance eventueel ook als flashmob presenteren. Hoe leuk is het wel niet als je winkel ineens volstaat met toffe breakdancers.

Verkleedpartij

Wil je de opening van je winkel of kantoorpand graag een stukje hilariteit meegeven? Dan kun je ook kiezen voor een leuke verkleedpartij. Het hoeft geen Halloween te zijn als je verkleed wilt gaan als Dracula of als clown.

Kunnen wij je ergens bij helpen?

Wil je graag een spectaculaire openingsact door een toffe artiest te boeken? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op en we bespreken we de mogelijkheden graag. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Eventueel kun je ook bij ons langskomen op kantoor.