Vato Gonzalez


Vato Gonzalez wordt wereldwijd erkent als de starter van de “Dirty House” beweging. Zijn doorbraak kwam toen hij in 2007 de mixtape “Dirty House” publiceerde, welke meer dan 15 miljoen keer werd gedownload. Snel daarna volgden zijn “Dirty House” feestjes, die een doorslaand succes bleken te zijn. Vato breidde snel zijn merk uit en begon zijn eigen podcast die inmiddels wordt uitgezonden door verschillende radiostations.

Met de internationale monster hit “Badman Riddim”, die hij in 2011 uitbracht, was zijn reis naar de top compleet. Hij veroverde de hitlijsten en daarmee ook de harten van zijn publiek. Vele optredens op alle belangrijke podia van de wereld volgden en sindsdien heeft Vato de top niet meer verlaten. Hij is een fijne artiest om naar te kijken door zijn energieke optreden en de manier waarop hij zich aanpast aan het publiek. Hij lijkt gedachten te kunnen lezen en zet altijd de juiste nummers in. Hij heeft een heerlijke balans tussen nieuwe nummers en bekende nummers.

Vato Gonzalez brak door in 2011 met “Badman Riddim” in de top 10 van de Britse hitparade en is sindsdien actief met een reeks radio- en club hits die wereldwijd miljoenen streams verzamelden. Zijn unieke sound in housemuziek leent elementen uit deep-, future-, fidget-, UK- en basshouse. Balancerend op de dunne lijn tussen underground en main stage en wordt hij ondersteund door zowel toonaangevende DJMAG-top 100 artiesten als underground vernieuwers.

Vato heeft een unieke en uitgesproken persoonlijkheid en is enorm gepassioneerd door muziek. Zijn openhartige en energieke karakter bezorgen hem een trouwe aanhang en altijd geslaagde feesten. Vato Gonzalez is dus een perfecte artiest om uit te nodigen voor allerlei soorten feesten en festivals. Met Vato haal je een echte gangmaker naar je evenement!

Promo