050Agency.nl

Tsepo


Jan van der Lugt die als artiest door het leven gaat onder de naam Tsepo heeft de Nederlandse (deep)housescene al behoorlijk wat jaren in zijn greep. Zijn zorgvuldig geselecteerde sets zijn zowel entertaining als diepgaand. Deze skills leverden hem een residency op bij de legendarische club Trouw Amsterdam, waarna zijn carrière een enorme boost kreeg. Sindsdien bracht hij een remix uit op het grote Kompakt label en toerde hij de hele wereld rond.

Het maakt Tsepo niet uit waar en wanneer hij voor het publiek staat. Hij maakt altijd contact met zijn publiek en creëert een voelbare verbinding. In productietermen beoordeelt Tsepo kwaliteit boven kwantiteit. Hij is perfectionistisch en vind het prachtig om écht muziek te maken. Tsepo heeft altijd al de tijd genomen om zijn eigen identiteit te ondervinden, en ook in zijn muziek is dat terug te vinden. De muziek die hij maakt en uitbrengt is heel puur en eigen.

Tsepo heeft al op een heleboel plekken fans voor zich gewonnen. Zo stond hij al te draaien op plekken als de Wilde Renate in Berlijn, Watergate in Berlijn, Light house Festival in Kroatië en Letofe in Zuid-Afrika. Zijn kwaliteiten bleven ook op deze plekken niet onopgemerkt; vanaf 2018 werd Tsepo onderdeel van het roster van Temporary Secretary, de agency van Dixon.

Algemene beoordeling:

Promo