Tommy Green


Tommy Green aka the urban specialist of Groningen is een DJ die 3 jaar geleden ontdekt is tijdens een DJ Battle in Club Kokomo Groningen. Talent wordt vroeg of laat altijd gezien.

Hij onderscheidde zich van de rest door zijn indrukwekkende mixing skills. In de loop der jaren wendde hij zich tot een ervaren DJ en staat bekend als een turntablist met een buitengewoon open-format stijl.

2016 was een succesvol jaar voor de DJ. De belangrijkste gebeurtenis van dat jaar was zijn tour in Spanje. Tijdens deze tour speelde hij bij diverse clubs in beroemde Spaanse steden, waaronder Crazy Frog @ Lloret de Mar, Alcatraz @ Lloret de Mar, Millenium @ Sils en Club Sala @ Blanes.

Tommy Green heeft tegenwoordig zijn residentie bij Club Kokomo Groningen en speelt bij diverse clubs in en rond Groningen zoals Billie Jean (Groningen), Club 11 (Assen), Club Dux (Hengelo), Shooters (Leeuwarden), Bascule (Leeuwarden) , Dockside (Lemmer), Ocean41 (Groningen) Club & Zo (Groningen, Manuel Menitez (Groningen), City Lido (Groeloo) en Kafee 8 (Drachten). Een sterk ijzersterk draai cv.

Door zijn ongelooflijke mixing skills gecombineerd met het zijn van een turntablist en een open format hebben, bewijst Tommy Green zichzelf elke keer door de mensen te voorzien van een moderne, dynamische en unieke DJ Live-set. Precies de reden waarom mensen hem natuurlijk ook graag weer terug zien.

Direct boeken?

    Waar en wanneer?
    Persoonlijke gegevens
    Algemene beoordeling: