10 ideeën themafeest

10x ideeën voor een themafeest

Wil je graag een themafeest organiseren? Dan zijn er natuurlijk talloze ideeën en concepten waar je uit kunt kiezen. Wat zijn nu de 10 leukste ideeën voor een themafeest? In dit artikel lees je daar meer over.

1. Karaoke Themafeest

Wil je graag een hele avond vermaak? Dan is een Karaoke Party natuurlijk wel zo leuk. Iedereen kan verkleed gaan zoals hij of zij zelf graag wilt. Je kunt dus gerust als Elvis gaan, maar je kunt ook kiezen voor een ‘modernere’ artiest. Lady Gaga, misschien? De avond kun je vullen met talloze foute karaoke liedjes. Dat zal zorgen voor ontzettend veel gezelligheid.

2. Arabian Nights Party

Je kunt uiteraard ook kiezen voor een Arabian Nights Party. Hierbij kun je je laten inspireren door de verhalen uit het Midden-Oosten. Verbouw je woonkamer of de afgehuurde ruimte met kussens, tapijten en lantaarns. Je gasten kunnen verkleed als oliesjeiks of buikdanseressen. Qua hapjes kies je natuurlijk voor de typische hapjes zoals falafel of humus.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

arabisch themafeest

De Arabische hapjes mogen niet ontbreken op een Arabian Nights Party

3. Dirty Disco Themafeest

Gaan we terug naar de jaren ’70? Dan moet je natuurlijk kiezen voor de Dirty Disco Party. Kies voor leuke retroversiering met glitteroutfits en het wordt gegarandeerd een feestje. Uiteraard mogen de discoballen aan het plafond niet ontbreken en kies je natuurlijk voor de ouderwetse plaatjes. Zet de Saturday Night Fever hits maar op en deze avond zal niet zomaar vergeten worden. Wil je graag gegarandeerd leuke hits horen? Boek een drive-in show via ons!

4. High School Party

De middelbare school zit natuurlijk helemaal vol met bepaalde stereotypes. Zo zijn er altijd sexy cheerleaders, stoere rugbyspelers en uiteraard de nerds. Ook de leraren zijn natuurlijk aanwezig op de scholen. Iedereen mag zijn of haar eigen outfit kiezen en dat maakt het extra leuk. Zorg ervoor dat je snoep, chips en uiteraard punch in huis haalt. Beerpong moet natuurlijk ook gespeeld worden en de grote rode bekers mogen dan natuurlijk niet ontbreken.

5. Holidaze Themafeest

Staan de feestdagen voor de deur? Dan is een Holidaze Party een aanrader. Iedereen kan verkleed zoals hij of zij dat graag wilt: met een kerstoutfit, een Valentijnsoutfit of misschien zelfs als een paashaas! Dat zorgt ervoor dat je ontzettend veel verschillende karakters op je feestje hebt en dat is bijzonder leuk. Uiteraard kun je ook lekker afwisselen met de hitjes: van kerstmuziek tot trendy muziek.

6. NYE Party

Vind jij Oud en Nieuw ook altijd zo leuk? Waarom vier je het dan niet gewoon twee keer? Je kunt ook kiezen voor het NYE-themafeest waarbij iedereen feestelijke outfits aan heeft. Zorg ervoor dat je champagne, confetti en vuurwerksterretjes in huis haalt. Je zult misschien geen vuurwerk kunnen ophalen, maar dat hoeft de pret niet te drukken.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

sterretjes

Haal de sterretjes alvast maar in huis!

7. Flower Power Party

In de jaren ’60 waren opa en oma nog hip. Men droeg toen graag Woodstock met bloemenprints. Wijde pijpen en ronde brilletjes waren destijds ook trendy. Je kunt je woning of de feestruimte versieren met peace-tekens en bloemenprints. Qua muziek kies je uiteraard voor The Rolling Stones, Elton John en The Beatles. Oh, en wist je dat Skittle-wodka destijds helemaal de bom was? Zorg er daarom ook voor dat je dit op je feestje hebt.

8. Underwater World Party

Gaat iedereen als onderwaterprinses verkleed? Of komen er allerlei onderwaterprinsen op jouw feest? De Underwater World Party is een ontzettend leuk themafeest. Hang de feestruimte vol met blauw een witte ballonnen en versier het huis met glitters. En wil je niet verkleed als onderwaterprins- of prinses? Dan kan je ook altijd nog verkleed als onderwaterdier, scubadiver of zelfs als zeemeermin.

9. Go Africa Party

Wil je graag kiezen voor een Afrikaans feestje? Dan kies je voor Go Africa. Versier de feestruimte met dierenprints, planten, groene kleden, slingers en meer. Uiteraard kunnen je gasten verkleed als wilde dieren, maar ook zoals de bevolking van Afrikaanse stammen. Dat wordt gegarandeerd een wilde avond met veel plezier.

10. Black & White Party

Dit themafeest is erg simpel: alles is zwart-wit. Dat geldt niet alleen voor de versiering aan de muur, maar dat geldt ook voor de kostuums van je gasten. Een leuk extra effect is als je kiest voor blacklight-verlichting. Je kunt dit eventueel ook creëren met Philips Hue verlichting als je dit themafeest thuis organiseert.

Je themafeest laten organiseren?

Wil je je themafeest graag laten organiseren? We kunnen samen kijken naar een van de bovenstaande thema’s, maar er zijn nog veel meer ideeën waar je uit kunt kiezen. Neem gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met ons. Je kunt ons zowel per mail als per telefonisch contact bereiken. Wil je liever bij ons langskomen op ons kantoor in Groningen? Plan dan gerust een afspraak in. We horen graag van je.

5/5 - (1 stemmen)