050Agency.nl

Thema feest studenten

Het studentenleven is leuk, maar soms ook wel zwaar. Altijd met je neus in de boeken zitten is ook niet alles en daarom is het heerlijk als je af en toe helemaal los kunt gaan tijdens een feestje. Is het aan jullie om dit jaar een vet studentenfeest te organiseren? Dan ben je daar waarschijnlijk al weken van te voren mee begonnen: een locatie te zoeken, thema te kiezen, muziek en consumpties regelen, een DJ boeken ….  wordt het extra leuk én maak je het jezelf net wat gemakkelijker. Bij een thema feest voor studenten kun je bijvoorbeeld denken aan een Après Ski party, een Oktoberfest, een Hippieparty, een VIP gala met filmsterren of bekendheden of juist een Paupergala met tokkies en straatschooiers. Een thema feest voor studenten boeken doe je bij 050 Agency! Wij zorgen voor de beste DJ, muziek en alles wat daar bij komt kijken.

Feest te vieren?

Wist je dat het lustrum van oorsprong een Romeins offerfeest was? Tegenwoordig heeft het met offeren niets meer te maken. Elk vijfjarige bestaan of een veelvoud daarvan is in academische kringen reden voor een feestje! In onze naam zitten al 10 lustra, maar onze ervaring omvat er veel meer. Dus, wil je met jouw studentenvereniging een lustrumjaar vieren? Dan ben je bij 050 Agency aan het juiste adres. Is het nog niet de tijd voor een lustrum, dan vier je toch gewoon een kerstgala of ander gala? Wat dacht je van een vereniging, dispuut of commissiefeest? Er is gewoon altijd reden om een feestje te bouwen en, zo niet, dan verzin je er toch één? Het is altijd heerlijk om even lekker los te gaan, zodat je je daarna weer met frisse moed op je studie kunt richten. Dat is al reden genoeg! Wat bij jou en jullie studentenvereniging de reden ook is, voor elke gelegenheid is er een passende DJ!

Boek je DJ voor je studentenfeest

Dus, is er een lustrum jaar te vieren en wil je een DJ boeken? Neem contact met ons op, dan kunnen we kijken hoe jullie feest eruit moet komen te zien. Wil je liever een kerstgala of ander gala? Ook dat is mogelijk. Voor elke gelegenheid is er een passende dj en bijbehorende muziek. Welk thema kies je voor jullie vereniging, dispuut of commissiefeest? Wordt het een discoparty met geblokte jasjes, getoupeerd haar, neonkleurtjes en een discobal? Dan zorgen wij voor lekkere muziek uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90 om de stemming erin te brengen en te zorgen dat iedereen uitgebreid gaat swingen op de dansvloer. Of kiezen jullie voor een Oktoberfest met veel bier en Duitse schlagerhits die een hoog meezinggehalte hebben? Of wat dacht je van een 1001 Nacht thema met een buikdanseres en hits als Arabian Nights van Bruce Adler? Je ziet, een feestje zonder thema lijkt al veel te normaal en voor elk thema en elke gelegenheid is er een passende DJ!

Boek direct je DJ voor je bedrijfsfeest

Een thema is trouwens niet alleen leuk en handig voor studenten. Ook bij een bruiloft of bedrijfsfeest is het een fantastische manier om de genodigden betrokken te laten zijn bij het feest. Iedereen zal vol enthousiasme gaan bedenken wat hun outfit moet worden! Wanneer je een thema voor je studentenfeest of bedrijfsfeest hebt bedacht en een locatie hebt geregeld, is het tijd een dj te boeken. Voor elk thema hebben wij een geschikte DJ en muziekkeuze, zoals een house, nineties, disco, allround of bruiloft DJ. Je zegt het maar en wij regelen het voor je! Wil je nog iets extra’s? Boek een DJ met muzikant of danseressen. Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of boek direct. Stel je vraag en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. Stuur een app, mail of bel voor een enthousiaste en snelle reactie!

Wat anderen over ons zeggen

Voor de Eurekaweek, de officiële introductieweek van de Erasmus Universiteit Rotterdam, waren wij op zoek naar een artiestenbureau dat ons zou kunnen helpen bij onze evenementen. Aangezien wij meerdere evenementen per dag organiseren, meerdere dagen achter elkaar, voor bijna 6000 studenten, zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit voor ons erg belangrijk. We hebben ervoor gekozen om met 050 Agency samen te werken voor ons festival en dit is ontzettend goed bevallen.

De communicatie met 050 Agency, vooral met Dennis en Roelof, verliep altijd vlot en soepel, met duidelijke afspraken. Na een paar gesprekken kregen wij een voorstel toegestuurd met daarin de artiesten die bij ons konden draaien, gebaseerd op onze doelgroep, wensen en budget. Dit voorstel was erg helder en bevatte alle informatie die wij nodig hadden om een goede beslissing te maken. Na nog wat kleine aanpassingen waren wij zeer tevreden met het aanbod.

Ruim voor de start van het festival waren de eerste artiesten al aanwezig, inclusief personeel van 050 Agency zelf die hielpen om alles in goede banen te leiden. Deze extra ondersteuning was zeer prettig en handig aangezien zij precies weten wat hun artiesten nodig hebben. De optredens van de artiesten waren stuk voor stuk een groot succes. De studenten gingen helemaal los op de muziek en hebben in onze evaluatie zeer lovend gesproken over de aanwezige artiesten.

Al met al is 050 Agency een zeer professionele, vriendelijke en fijne partij om mee samen te werken. Ze denken en werken echt met je mee om het evenement tot een groot succes te maken, en dat is bij ons zeker gelukt. Daarom is 050 Agency absoluut een aanrader om mee samen te werken. Wij houden in ieder geval contact voor volgend jaar.

Dennis, Roelof en iedereen bij 050 Agency: bedankt voor jullie hulp bij de Eurekaweek!

Thomas van der WoldeEurekaweek Rotterdam
050 Agency
5.0
Gebaseerd op 20 beoordelingen
powered by Google
LucaLuca
08:41 18 Mar 22
Ik heb een bedrijfsfeest georganiseerd in samenwerking met 050 Agency, en het was supergoed geregeld! We hebben een fijne avond gehad met top service vanuit 050 Agency.
Jan JenesonJan Jeneson
14:38 10 Feb 22
050agency is al meer dan 6 jaar aan vaste zakenrelatie van mij, en ik kan hun service van harte aanbevelen. Vriendelijk en direct contact, en altijd alles piekfijn in orde. De selectie aan artieste is eveneens top!
RoelofRoelof
13:20 10 Feb 22
050agency heeft ervoor gezorgd dat het feest echt onvergetelijk is geworden. Tijdens de samenwerking werd er proactief gekeken naar hoe het bedrijf mij kon helpen met het organiseren en optimaliseren. Echt een bedrijf wat service vooropstelt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Raúl de VriesRaúl de Vries
16:54 21 Jan 22
Fijne samenwerking met dit bedrijf! Goeie werksfeer en altijd positief👍🏽
Dennis EzingaDennis Ezinga
19:29 20 Jan 22
Advies op maat, van klein naar groot. Precies wat je nodig bent!
Joe SiganJoe Sigan
15:42 20 Jan 22
Altijd duidelijke afspraken, en een goede samenwerking. Dit is een agency waar ik nog jaren met plezier mee kan samenwerken.
igorlwdigorlwd
14:18 20 Jan 22
Goede ervaring mee als Deejay zijnde en bij het aanleveren van Deejays ook uitstekend mee samengewerkt. Ik heb vaak last minute mensen nodig en dan krijg ik nog steeds meerdere mogelijkheden die altijd tot een goede oplossing komen. Hoop in de toekomst nog veel mee samen te werken.
GGKGGK
16:52 25 Jun 19
Bodem LoosBodem Loos
13:17 21 Mar 18
Met plezier samengewerkt met de agency en hun DJ's voor mijn evenement
Robbá RovegaRobbá Rovega
19:35 13 Mar 18
SonicNoise InfoSonicNoise Info
11:36 12 Mar 18
js_loader

WIJ WERKEN MET