The Euros


The Euros hebben de laatste jaren voor veel sensatie gezorgd in het Nederlandse feesttent en zalen circuit. Op iedere locatie waar deze heren te gast zijn, laten ze een verpletterende indruk achter. The Euros bestaat uit 3 mannen genaamd Peter, David en Michiel. Tijdens ieder optreden hebben deze heren een duidelijke missie: “We gaan niet eerder naar huis voordat de tent volledig plat gespeeld is”.

Ze wisselen op een lekkere manier de zang af terwijl tegelijkertijd de zaal gevuld wordt met geluid door de geweldige klanken van de gitaren en de drums. De mannen weten de excelleren in meerstemmige zang en verassen keer op keer door op de juiste manier in te spelen op de situatie.

The Euros is een perfect voorbeeld van waar de muzikanten écht begrijpen waar het om gaat. Het publiek komt niet alleen voor de band, maar de band komt ook voor het publiek. Met een onuitputtelijke dosis energie komen de beste nummers van nu en toen voorbij. Daarnaast spelen deze heren geregeld heerlijke nummers die ze zelf hebben geschreven tussendoor. Volledig uit je plaat gaan is een absoluut vereiste.

Op de dagen dat de heren niet op het podium staan, werken ze hard aan het maken van nieuwe nummers. Ze doen hun uiterste best om een ieders hart te veroveren met de muziek die ze maken. Sinds een paar jaar hebben ze steeds meer succes met hun eigen geschreven nummers, waarmee ze ook te horen zijn op de Nederlandse radiostations.

Ieder jaar zijn de heren in binnen en buitenland te zien op meer dan 100 verschillende podia. Met lekkere hits, een goede dosis humor en veel interactie als hun voornaamste wapens, spelen deze mannen al vele jaren iedere zaal, tent en festivalweide helemaal plat. The Euros spelen de haringen zelfs uit de tent en komen er gierend mee uit de voeten. Het is zeker dat deze band goed vermaak wil zijn voor het publiek waar ze voorstaan.

Zing samen met The Euros de longen uit je lijf en lach tot je pijn hebt in je buik. Als je klaar bent voor een echt knalfeest, ben je bij de Euros aan het goede adres!

Promo