The Dirty Daddies


The Dirty Daddies is een spektakelband die bestaat uit 7 mannen. Ze kunnen met gemak in een hoog tempo hitsingles en covers op het publiek afvuren. Met dank aan The Dirty Daddies krijgt de naam ‘coverband’ een nieuwe lading. Iedere hit die ze spelen vloeit na maximaal één minuut ongemerkt over in de volgende, alsof het niet de bedoeling was dat dat zou gebeuren. In 2018 zette deze unieke ‘coverband’ de kroon op haar werk met een volledig uitverkochte show in AFAS Live.

The Dirty Daddies hebben in de afgelopen jaren de lat hoog gelegd in het feestcircuit. De aaneensluitende show die nooit saai lijkt te zijn, blijkt vrijwel onmogelijk na te bootsen. Ze hebben een ongekende dosis aan energie die voelbaar is door de gehele ruimte. De reden hiervan is waarschijnlijk hun ‘full power to the max’ instelling. De zeven mannen worden graag gezien in feesttenten, festivals en in clubs. Iedere keer opnieuw zorgen de The Dirty Daddies voor een ervaring waar je nog dagenlang van nageniet.

Deze alleskunners nemen je mee van Bon Jovi, Queen en Michael Jackson naar de allernieuwste hits van nu. Niets is te gek voor deze mannen en dat zal blijken. Wanneer je in bent voor een veelzijdig feest met een belachelijke portie energie, dan zijn The Dirty Daddies een goede keuze voor jou!

Promo