050Agency.nl

SonicNoise


Met zijn jonge leeftijd, eclectische, sexy en energieke draaistijl was SonicNoise al snel niet meer weg te krijgen uit het nachtleven. Grote podia zoals TT Assen en GoZero heeft SonicNoise al op zijn kop gezet. Hij heeft een brede kennis van muziek en weet deze goed te benutten tijdens optredens. SonicNoise is een artiest die inspeelt op zijn publiek. Het publiek blijft dansen tot in de late uurtjes. De energie blijft hoog, door op de juiste momenten van track te wisselen. Of het publiek er juist helemaal op laten los te gaan. Kortom alle kwaliteiten die een dj moet hebben zijn aanwezig.

SonicNoise is op dit moment bezig met het creëren van de meest sexy remixes van de dikste tracks. Hij kreeg bijvoorbeeld de exclusieve kans om de track ‘Traag – Bizzey, Kraantje Pappie & Jozo”, die inmiddels al 500.000 keer beluisterd is, te editen. Ook is hij bezig met het creëren van zijn eigen muziek, hiermee wil hij een unieke sound ontwikkelen wat hem op nog veel meer plekken gaat brengen. Aan ambitie dus geen gebrek en met releases op verschillende YouTube kanalen en snel groeiende support op Soundcloud is SonicNoise een opkomende artiest om zeker in de gaten te houden.

Als SonicNoise een club binnenstapt weet je zeker dat er mooie dames en sexy beats aanwezig zijn, die ze niet snel zullen vergeten. Sonicnoise de succesformule voor een geslaagd feest.

Direct boeken?

    Waar en wanneer?

    Persoonlijke gegevens

    Algemene beoordeling:

    4.8/5 - (6 stemmen)

    Promo