Snollebollekes


Snollebollekes werd in 2014 opgericht door Rob Kemps(entertainer), Maurice Huismans (Songwriter/producer), Jurjen Gofers (Songwriter/producer) en Adrie van den Berk. Het behoort tot één van de allergrootste party-artiesten van Nederland. De muziekstijl van deze feestbeesten is Après-ski, feest en carnaval, maar dan met een modern laagje er overheen.

Als een van de grootste feestacts van Nederland staat Snollebollekes regelmatig op grote festivals en op andere feesten. Met nummers zoals ‘Links Rechts’ en ‘Vrouwkes’ zorgen ze altijd voor een goede sfeer en is iedereen binnen no-time aan het springen en zingen.

Rob Kemps zijn alter ego noemt hij Snollebollekes. Het entertainen heeft altijd al in zijn bloed gezeten, van oorsprong is hij namelijk cabaretier. Toen hij in 2014 de feestacts nollebollekes had bedacht liep het direct als een trein. Hij scoorde een dikke hit met zijn eerste nummer ‘Vrouwkes’ en zijn agenda stond vrijwel meteen propvol.

Inmiddels heeft Snollebollekes vele prijzen mogen bemachtigen. Zo heeft hij een Buma NL Award en een aantal Party Awards ontvangen. Daarnaast heeft hij ook op nummer 1 gestaan in de Verrückte Top 538 van Radio 538 en ook verdiende hij de eerste plaats in de Q-Music Top 500 van Het Foute Uur. Zelfs in België wist hij een nummer-2 hit te scoren. Hij doet tegenwoordig 300 liveshows per jaar en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.

In 2019 organiseerde Snollebollekes een concert en was daarmee de eerste feest act ooit die de Gelredome wist uit te verkopen! In iets minder dan een uur tijd waren de 30.000 beschikbare tickets voor zijn concert helemaal uitverkocht. Naar aanleiding van dit grote succes werd een tweede concert aangekondigd. Ook deze was weer belachelijk snel uitverkocht. Hij kreeg hiervoor zijn eigen tegel op de Walk Of Fame in het Gelredome.

Boek deze ‘nachtegaal van het zuiden’ voor uw feest of evenement nu bij 050 Agency!

Promo