Snelle

4.7/5 - (9 stemmen)
| Zeer populair

Snelle, ook bekend onder de naam Lars Bos is een gedreven en eerlijke muzikant die op zijn kenmerkende vastberaden manier de Nederlandse rap scene aan het veroveren is. Zijn teksten zijn real en inspirerend en gaan over de belangrijkere zaken van het leven. Afleiding van overdreven catchy beats of ad libs is er niet; Snelle is straight to the point.

Snelle is vastberaden om iedereen in Nederland te bewijzen dat een gewone Hollandse dorpsjongen ook een bijzonder verhaal kan hebben om anderen mee te inspireren. Hij kan onwijs genieten van het spelen met woorden, hierdoor schrijft hij authentieke teksten en houdt hij het echt.

Ook in zijn muziek wil hij zijn authenticiteit door laten schemeren. Daarom gebruikt hij ‘echte’ instrumenten zoals bijvoorbeeld een piano, gitaar en saxofoon. Door dit te combineren met moderne trapbeats, zijn unieke woordkeuze en een mooie boodschap zorgt hij iedere keer voor een verfrissend nummer.

Hij speelde zich al vroeg in de kijker door twee fantastische 101Barz sessies neer te zetten, waarin hij angstaanjagend veel overeenkomsten heeft met rappers als Sticks, Typhoon en zelfs Eminem. Hiermee wist hij al snel miljoenen mensen te overtuigen van zijn talent. Niet veel later volgde zijn EP ‘Scars’ waarmee hij een écht doorbraak verzekerde. Voor deze EP mocht Snelle een gouden en platina plaat ontvangen.

Snelle is een kwalitatief hoogstaande toevoeging aan je evenement waar je geen spijt van zal krijgen. Hij weet precies hoe hij zich aan het publiek aan moet passen en speelt daar fantastisch op in. Boek hem via onze website voor jouw evenement en beleef een geweldige avond!

Promo