Secret Cinema


Al 25 jaar wordt Jeroen Verheij, beter bekend als Secret Cinema, beschouwd als één van de beste producers en live acts van Nederland. En niet alleen in Nederland heeft hij al veel zielen weten te winnen, ook internationaal is Jeroen een geliefde DJ. Hij Was headliner op verschillende grote festivals over de hele wereld. Jeroen leeft voor elektronische muziek en treed nog altijd op met evenveel passie.

Na het inmiddels langdurige succes van Secret Cinema heeft hij zijn energie niet alleen gericht op muziek maken. Hij is begonnen met zijn eigen onderneming: Gem Records. Een van de snelst groeiende techno-labels ter wereld. Na ruim 20 jaar meedraaien in de top weet Jeroen precies waar hij het zoeken moet.

Jeroen Verheij is een gedreven Dj en producer die niet van ophouden weet. Muziek is wat hem gelukkig maakt. Hij ademt muziek. Hij is een absolute parel in de wereldwijde techno scene, en hij zal nog lang door blijven schitteren. Als je op zoek bent naar een Dj met veel ervaring in de techno scene dan is Jeroen Verheij misschien wel de meest perfecte Dj voor jouw evenement!

Promo