050Agency.nl

Roy Dest


Roy van der Zanden, ook wel bekend als Roy Dest is geboren op 13 december 1991 in Groningen. Hij is een trotse Groningse DJ/producer met een uniek geluid dat zich beweegt tussen Trap, Dance en Future Bass.

In 2014 maakte Roy zijn entree als DJ/producer met de track “Avalache” , wat meteen terecht kwam in de Beatport Top 100 en een publishing contract. Hoewel “Avalache” een echte EDM-track is, heeft Roy sindsdien vooral successen behaald met zijn nummers “Let Me Go” (feat. Lui Dodds) en “Difficult” (feat. Jalise Romy), die wereldwijd goed scoorden in de Spotify Viral Charts, met als hoogtepunt een 4e plek in de Nederlandse Viral Top 50. Hoewel Roy Dest het goed doet in eigen land, heeft hij vooral een grote fanbase in de Verenigde Staten en de Scandinavische landen.

Ook heeft Roy Dest al op verschillende internationale podia gestaan. Met zijn internationale bekendheid heeft hij al op grote festivals gestaan waaronder, Miami WMC, Emporium Festival en Dance Valley Festival. Hij is inmiddels niet meer weg te denken uit de elektronische muziekscene.

Algemene beoordeling:

4.8/5 - (5 stemmen)

Promo