ROD


Er is in Nederland geen DJ die harder werkt dan Benny Rodrigues. Een normaal weekend bestaat voor hem uit ongeveer 5 tot 10 optredens door het gehele land. Het knapste hieraan is misschien nog wel het feit dat Benny dit allemaal doet zonder managers en agents; als je hem mailt krijg je (hopelijk) binnen een aantal weken een mailtje van hem zelf terug.

Hij mag zich met dank aan zijn harde werken nu al meerekenen in de top van de Nederlandse techno dj’s. Zijn enorme lading aan muziekkennis en onsterfelijke liefde voor techno heeft hem al naar veel plekken mogen brengen. Er is in Nederland geen festival of club waar Benny nog niet heeft gestaan. Ook in het buitenland heet Benny al een groot aantal clubs en festivals gezien.

Benny is bekend geworden wegens zijn Funky (Tech-)House. Sinds zijn doorbraak is hij zichzelf blijven verbeteren. Dit resulteert iedere keer opnieuw in een behoorlijke dosis techno die makkelijk verteerbaar is. Hij krijgt met gemak binnen no-time de hele dansvloer vol.

Naast het draaien is hij ook regelmatig te vinden in de booth met zijn muzikale vrienden Michel De Hey, De Sluwe Vos, en Afrojack. Hij heeft de smaak van het produceren goed te pakken. Hij is druk bezig met opzetten van twee platenlabels.

Wil je goed losgaan op een feest met een hoop Funky (Tech-)House? Boek dan direct ROD voor een herinnering om nooit meer te vergeten!

Promo