050Agency.nl

Robba Rovega


Robba Rovega is één van de meest technische DJ die er is. Deze man draait altijd de juiste muziek op de juiste tijden en laat daarmee de dansvloer helemaal losgaan. Voor Robba is niks te gek. Of hij zijn sets nu draait tijdens Totally Summer tour in Marmaris, Turkije of in clubs door heel Nederland, Robba Rovega is een garantie om het publiek uit zijn dak te laten gaan.  De energie die hij uitstraalt achter de draaitafels naar het publiek is enorm!

Robba Rovega wordt geroemd vanwege zijn veelzijdigheid en sexy dansbare tracks maar eigenlijk komt hij op elke dansvloer tot zijn recht vanwege zijn upliftende en energieke sounds.

Hij heeft al vele populaire vakantieoorden in europa opgetreden, in landen als Turkije, Oostenrijk, Frankrijk, Bulgarije, Italië en Griekenland. Daarnaast is Robba vaste DJ op wekelijkse basis in Club Dux (Hengelo), Lucky Rijssen (Rijssen) een Dancing Bruins (Saasveld). Naast alle drukte van DJ zijn, richt Robba zich ook op het produceren van tracks en bootlegs, zijn producties zijn gesupport door DJ’s als Dirtcaps, Ladybee, Alvaro en Feest DJ Ruud.

Naast alle optredens in vele clubs door heel Nederland, is Robba, ook wel Mr. Ladykiller genoemd, ook te vinden op een verschillende festivals zoals Freshtival, Hotspot Festival en Kingsnight Enschede. Een hoogtepunt van Robba was toen hij werd gevraagd door GirlslovesDJs om samen te draaien in een van de mooiste clubs van Nederland, Air Amsterdam.

Robba Rovega deelde al vaker het podium met MC Wes-L en deze twee hyperactieve artiesten gecombineerd resulteert altijd in één groot gekkenhuis. Logischerwijs hebben ze daarom in de zomer van 2017 besloten  om voortaan als twee-eenheid DONFETTI door het leven te gaan.

Direct boeken?

    Waar en wanneer?

    Persoonlijke gegevens

    Promo