Prunk


Een keuze moeten maken tussen twee jongensdromen; profvoetballer of professioneel DJ, dat is wat elke kleine jongen wil. Prunk had deze keuze en koos voor het laatste. Zijn hart lag duidelijk bij de muziek, terwijl hij op de Johan Cruijf academie zat. Als jonge jongen werd hij ontdekt op een internetforum voor Dj’s. Voor hij het wist stond hij in clubs in Amsterdam te draaien. De vluchtige start van zijn carrière bleef niet onopgemerkt; Benny Rodrigues hield hem in de gaten en zorgde ervoor dat hij bij zijn allereerste agency getekend werd.

Het bleef niet alleen bij Dj’en. Naast het draaien begon Prunk ook met het maken van muziek en richtte hij een label op samen met Lex van Aken. Samen werden ze gezien als de voorvechters van de Nederlandse Deep House Scene; vaandeldragers, werden ze ook wel genoemd. Nu, 10 jaar later, reist hij de hele wereld rond en weet hij dat hij als kleine jongen de juiste keuze heeft gemaakt.

De nonchalante en relaxte houding tijdens zijn draaien samen met zijn aanstekelijke vibe hebben hem al grote optredens opgeleverd. Zijn ontspannen houding is natuurlijk niet genoeg om het publiek te vermaken. Zijn warme, sexy en opzwepende sounds zorgen ervoor dat het publiek echt uit hun dak gaat.

Naast de vele fans die Prunk al voor zich heeft weten te winnen heeft hij ook al vele promotors om zijn vingers gewikkeld. Hij heeft de afgelopen jaren op vele plaatsen over de gehele wereld mogen optreden. Van Miami tot Oostenrijk en van Bali tot Nederland.

Zo te zien heeft Prunk zijn plek gevonden in de snel bewegende wereld van dj’en en produceren en het lijkt er niet op dat hij snel ergens heen gaat. Hij is altijd klaar voor een feest of festival. Met Prunk is het gegarandeerd een geslaagde.

Algemene beoordeling:

4.2/5 - (5 stemmen)

Promo