Pete Emric

5/5 - (2 stemmen)
| Populair

Al meer dan 10 jaar draait DJ/Producer Pete Emric in de clubscene door heel Europa. Zijn reis begon in 2008 in het uitgaansleven van Groningen waar hij een reputatie opbouwde als house DJ. Zijn reis hield daar echter niet op, want in de jaren daarna reisde hij door Europa om in verschillende landen te draaien.

All-round DJ

De aanstekelijke energie van deze DJ heeft menig clubs veroverd in Spanje, Turkije, Italië en Griekenland. Hij draaide in Europa’s meest bezochte clubs waaronder Pacha, Starbeach, Millennium, Slam FM Cafe en Matrix, naast DJ’s zoals Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Lucien Foort & Benny Rodrigues. Pete Emric was de afgelopen jaren te vinden in clubs en festivals door Nederland waaronder 013 Tilburg, Stadslab, Graanfabriek en Brothers Bunnik om er maar een paar te noemen.

Energieke DJ op podium

13 jaar is geen korte tijd om in de house- en techno scène te zijn, een tijd waarin Pete Emric zijn eigen unieke stijl heeft ontwikkeld. Begonnen met een passie voor house muziek, heeft Pete Emric nu zijn liefde voor techno en tech house gevonden. Zijn energie op het podium en opzwepende tracks maken het voor een publiek onmogelijk om stil te staan.

Promo

Vragen? Ik sta voor je klaar!