Pete Emric is een aangename, ervaren en volwassen DJ tussen alle jonge broekjes (ook deze moeten er natuurlijk zijn). Met zijn jarenlange ervaring in het binnen en buitenland weet je bij Pete zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken over de muziek.

Wat ooit begon in het uitgaansleven van Groningen, bracht hem uiteindelijk naar clubs als Pacha, Starbeach en Millennium, de grootste (3000 feestgangers per avond!) discotheek van de Costa Brava, sterke hoogtepunten uit zijn carrière. Zomers lang speelde hij spectaculaire sets voor uitzinnige vakantiegangers, terwijl hij ’s winters het land rond toerde. Met veel plezier deelde hij de line-ups met artiesten als Quintino, Billy de Kit en Afrojack. Wat zeker geen onbekende zijn in de scene.

Tegenwoordig doet Pete het allemaal wat rustiger aan; hij speelt met veel plezier (deep)house sets op de leukste bruiloften, bedrijfsfeesten en lounge locaties. Zijn jarenlange ervaring neemt hij mee en maakt hem perfect voor een publiek dat niet perse heel wild hoeft te doen op de allerlaatste urban hits.

Hiermee onderscheidt Pete Emric zich natuurlijk van het koren en speelt hij in op een ander publiek. Echter wil je als dj elk publiek een keer voor je gehad hebben en in je achterhoofd hebben dat je met elk publiek kan omspringen.

Direct boeken?

Waar en wanneer?
Persoonlijke gegevens
Promo