PartyFrieX


Tom Wilborts en Bart Coppens zijn samen het feestkoppel van PartyFrieX. Café-eigenaar Tom pakte vroeger al regelmatig achter de bar de microfoon en samen met Bart kwam hij op het idee om samen muziek te gaan maken en een carnavalsnummer uit te brengen.

Hun debuut “Allemaal Voor Jou” was een klapper in de feestkringen en sindsdien zijn de heren samen op pad. Vele grote hits volgenden zoals; ‘Deze kroeg’, ‘Meter Bier’, ‘Leef voor ’t weekend’ en ‘John’. Na veel nummers die goed scoorden maakten ze in 2017 een kaskraker genaamd ‘Ik Moet Zuipen’. Dit nummer samen met Schorre chef kreeg in 2018 een Buma NL Award voor Grootste Feest-hit en staat op een ruime 23 miljoen streams.

Na deze hit werden ze echt door heel Nederland herkend en ook zo de zuiderburen. Een jaar na hun grote doorbraak staan ze voor het eerst op het Muziekfeest van het Jaar en maken ze de sfeer in de Apres-ski Medley, het Feestteam en in de Alpenzusjes. Ze maakten twee platen met Mental Theo & Zany. En dit jaar hebben ze een nieuw nummer uitgebracht genaamd ‘Hey Meid’.

Dit duo is de geweldige toevoeging aan jullie evenement of feest, boek PartyfrieX nu bij 050 Agency!

Promo