Pablo Discobar Soundsystem

[kkstarratings] | populair

Pablo Discobar, een concept van de heren van Club Loud en het daaruit voortkomende ‘soundsystem’ zijn op dreef. Met boekingen op o.a. TivoliVredenburg, Thuishaven en Amsterdam Open Air timmeren de mannen goed aan de weg.

Pablo Discobar Soundsystem presenteert tijdens hun sets een collectie van leuke feel-good music. Ze mengen oude platen met een moderne disco en house sound tot een opzwepende mengelmoes van platen. Vanaf dat ze begonnen zijn, zijn deze toppers enkel nog maar onderweg voor optredens en spenderen ze daarnaast dagen en nachten in de studio, werkend aan nieuwe muziek.

Pablo Discobar Soundsystem boeken?

Pablo Discobar Soundsystem presenteer de goede kant van muziek, een combinatie van alle oude hitjes met de moderne hitjes en je krijgt de heerlijke formule van Pablo Discobar Soundsystem. Het begon allemaal met een hele sterke drang naar het willen weten waar alle muziek vandaan kwam. Dit gecombineerd met de enorme liefde voor muziek resulteerde in een zoektocht naar waar het toch allemaal vandaan kwam. Deze zoektocht creëerde een enorme lijst aan muziek en hitjes wat niet snel iemand zal kunnen overtreffen. Deze mannen zijn altijd onderweg voor shows en op zoek naar nieuwe muziek wat ze natuurlijk aan de top houd. En naast dit ontwikkelen ze nu ook hun eigen hitjes dus zeker iets om goed in de gaten te houden!

Direct boeken?

    Waar en wanneer?
    Persoonlijke gegevens
    Promo