Olivier Weiter


Olivier Weiter staat bekend om zijn onvergetelijke sound en unieke aura. Zijn trademark combinatie van house en melodische techno is op ieder podium hypnotiserend. Met zijn ongenaakbare skills weet hij de aandacht van zijn publiek optimaal te benutten en ze te betoveren met zijn unieke Weiter geluid. Hij staat bekend om zijn blote voeten en de enorme hoeveelheid energie die hij meeneemt naar zijn optredens.

Al jaren draait Olivier Weiter mee aan de top. Met honderden optredens per jaar, op plekken als Pleinvrees, Thuishaven, Loveland, De Marktkantine en Nachtcollege, is hij nog steeds één van de meest geliefde Dj’s uit zijn scene. Weiter heeft een trouwe achterban weten te bemachtigen met zijn authenticiteit.

Op blote voeten, nooddruftig en impressief. Het is zeker dat Olivier Weiter je aandacht weet te trekken. Of je het nu wilt of niet, je voert automatisch danspassen uit waarvan je niet wist dat je het in je had. Je zweet, schreeuwt en danst zoals nooit tevoren. De bijnaam van deze man is ook wel de sjamaan van de housemuziek, door het effect wat hij heeft op zijn publiek. Iedere bezoeker van Olivier Weiter bezwijkt voor zijn kunnen en enorm goede muziek.

Inmiddels is Olivier uitgegroeid tot een icoon in het Nederlandse Nachtleven. Hij heeft bewezen dat hij gemaakt is om mensen te amuseren. Met Olivier Weiter haal je dus kwaliteit en ervaring naar je evenement. Voor een housefeest is er geen betere artiest om uit te nodigen als Olivier Weiter. Boek hem bij ons voor jouw House evenement!

Promo