Nielson


Nielson Littooij noemt zichzelf gewoonweg Nielson. Zijn laatste album schetst een perfect beeld over Nielson. Diamant. Diamant staat voor de vernieuwde Nielson, die een hele andere kant van zichzelf laat zien. Zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders. Het is volwassen, elektronisch en Internationaal. Het is duidelijk dat Nielson teksten schrijft vanuit zijn hart en gevoel. Zijn muziek is precies wat muziek moet zijn; eerlijk en persoonlijk.

In 2012 startte Nielson zijn carrière toen hij doorbrak met ritmische en energieke Nederpop. Niet alleen Nielson zijn bekendheid groeide, maar ook zijn verantwoordelijkheden, zelfvertrouwen en Ambitie. Hij wil zichzelf nu écht laten zien. Hij weet zeker dat hij de wereld meer te bieden heeft, en streeft naar pure muziek. Niets vind hij mooier dan op deze manier zijn stem laten horen.

Door zichzelf te dwingen keer op keer uit zijn comfortzone te stappen blijft hij zichzelf ontwikkelen. Hij blijft zijn grenzen verleggen en wereld verbreden. Zelf is hij enorm trots op dat het hem steeds beter lukt. Nielson is een jaar bezig geweest met zijn album ‘Diamant’ omdat hij een echte, diepe connectie aan wil gaan met de mensen die zijn muziek luisteren. Zijn kwetsbaarheid is zijn kracht geworden.

Nielson is meer dan benieuwd naar de dingen die nog meer op zijn pad komen. Hij zegt zelf dat Diamant nog maar het begin is in zijn persoonlijke ontwikkeling en zijn zoektocht naar zichzelf. Hij is er klaar voor om zijn masker af te zetten en out of the box te gaan.

Ben jij op zoek naar een unieke artiest die precies weet welke snaren hij moet raken? Dan ben je bij Nielson zeker aan het juiste adres. Hij weet als geen ander hoe hij een feest echt gezellig maakt.

Promo