Mr. Belt & Wezol


Mr. Belt & Wezol zijn een Nederlands dance duo uit Delft dat bestaat uit Bart Riem en Sam van Wees. Ze behoren tot een van Nederlands meest opvallende dj’s. Vanaf 2013 zijn ze actief in de dance scene en brachten muziek uit op Spinnin’ Records, Heldeep Records en Armada Music. Hun platen “Finally” en “Somebody to Love” kwamen op de nummer 1 positie in de Beatport lijst terecht.

De succesformule van deze heren bestaat uit een combinatie van vrolijkheid in de DJ-booth en energieke tracks en sets die de dansvloer in beweging krijgen. Een duidelijke ondertoon van UK-house is door hun optredens heen te horen, wat hun sets wat pittiger maakt dan de rest van hun collega’s. Ze onderscheiden zich dus duidelijk in de scene waar ze zich in bevinden.

Naast de muziek van deze twee zelf, maken hun video’s hun ook extra bijzonder. Het bestaat uit een perfecte mix van humor en originaliteit. Dit zorgt ervoor dat fans niet alleen enthousiast zijn om naar het volgende nummer te luisteren, maar ook om het volgende nummer te zien.

Mr. Belt & Wezol lijken zich te blijven verbeteren, ze brengen steeds nieuwe nummers uit die zich steeds verder over de wereld verspreiden. Het is wel zeker dat Mr. Belt & Wezol een feestje flink op touw kunnen zetten. Als je klaar bent voor een feest met veel originaliteit, dan ben je klaar voor Mr. Belt & Wezol!

Promo