Michel de Hey


Een van de belangrijkste schakels van de Nederlandse dance scene is Michel de Hey. Al 30 jaar is hij de drijvende kracht achter het succes van elektronische muziek in ons land. Het is voor hem altijd al een ontdekkingstocht geweest. Hij verdiende zijn strepen als DJ, producer, labelbaas en feestorganisator en is voorlopig nog zeker niet van plan te gaan stoppen.

Toen De Hey was begonnen met draaien werd al snel duidelijk dat hij nooit meer zou stoppen. Hij kwam op toen de dancescene nog in de kinderschoenen stond en al snel groeide hij uit tot een van Nederlands meest bekende dj’s. Dit bleef niet alleen bij Nederland. Al snel vloog De Hey als een van de eerste Nederlandse artiesten de hele wereld over.

Als DJ staat hij bekend om zijn soepele en dynamische stijl van draaien, wat in de volksmond vaak Tech house genoemd wordt, maar in praktijk nog veel breder is dan dat. Hey’s sterkste eigenschap is het draaien van nieuwe en verassende tracks die hij feilloos schakelt tussen zijn rave, festival en clubshows. Hij weet dus precies hoe hij de aandacht van het publiek vast moet houden.

Michel de Hey is een veelzijdig artiest, die altijd garant staat voor een geslaagd feest. Ben jij op zoek naar een artiest die jou een geslaagd feest kan bezorgen, dan is Michel de Hey dus de perfecte artiest voor jouw feest!

Promo