Mental Theo


De Nederlandse Theo Nabuurs, die beter bekend is als Mental Theo is een internationale dj met een hele berg ervaring. Inmiddels draait hij al meer dan 20 jaar. Theo draaide met andere grote artiesten zoals Carl Cox, Hardwell, Afrojack, Tiesto op ’s werelds grootste raves.

Het begon voor Theo toen hij in de jaren 80 begon met draaien op Mallorca. Hij draaide in meerdere clubs voor de vakantiefeestgangers in de zomer. Toen Theo daarna terugkeerde in Nederland, besloot hij zijn carrière ook in Nederland een beetje op te krikken. In de jaren die volgende lanceerde Theo verschillende singles met groot succes. Theo had niet alleen in zijn eentje veel populariteit, samen met de DJ Charly Lownoise maakte hij de ene hit na de andere. Samen bestormde dit duo hitlijsten en kregen ze veel aandacht van de grote fanbase die ze hadden opgebouwd.

Mental Theo houdt niet van stilzitten en is continu bezig met nieuwe dingen. Zo is hij niet alleen bezig met draaien maar is hij ook de creator van het welbekende Tunderdome. Het is dus wel duidelijk dat Mental Theo niet gemaakt is om thuis op de bank te zitten. Zijn leven heeft voor een groot deel bestaan uit heen en weer vliegen met heel veel feesten.

Later in zijn carrière nam Theo de programma’s van Ruud de Wild over van TMF. Hiermee creëerde hij nog meer bekendheid. Daarna werd Theo ook nog gevraagd voor de zender SLAM! FM en 2009 kwam daar ook nog het programma Hard Attack bij. Toen zijn muziek carrière begon af te nemen besloot Theo zich te richten op de televisie en radio.

Hoewel Theo niet meer dagelijks achter de draaitafels te vinden is, is dit nog steeds een van de dingen die hij het liefste doet. Hij weet met al zijn ervaring als geen ander hoe hij de feestgangers in een goede sfeer moet brengen. Met Mental Theo weet je zeker dat je een geslaagde avond zal beleven.

Algemene beoordeling:

5/5 - (1 stemmen)

Promo