MC Wes-L


De energie van MC Wes-L op het podium is uniek en neemt het hele publiek mee. Hij weet weet precies wanneer hij moet beginnen met MC’en en wanneer hij het moet laten. Hij vindt hier samen met de DJ een perfect balans in.

MC Wes-L heeft al op veel plekken in Nederland opgetreden zoals Club Escape Amsterdam, maar ook op een van de grootste festivals van Noord-Nederland namelijk Beachrockers en House in Harmony in Leeuwarden met artiesten als Dirtcaps, Billy The Kit, Yellow Claw en Quintino. Sinds 2016 jaar is hij vaste MC in Club Kokomo Groningen, waar hij op wekelijkse basis optreedt.

Éen van zijn hoogtepunten vond plaats in de zomer van 2016: MC’en voor 10.000 feestgangers op Couleur Cafe Festival in België.

Naast het hosten van clubs en festivals besteed Wes-L ook tijd in de studie door. Hier neemt hij onder andere vocalen op voor aankomende mixtapes en releases.

MC Wes-L  deelde al vaker het podium met DJ Robbá Rovega en deze twee hyperactieve artiesten gecombineerd resulteert altijd in één groot gekkenhuis. Logischerwijs hebben ze daarom in de zomer van 2017 besloten  om voortaan als twee-eenheid DONFETTI door het leven te gaan.

De aanwezigheid van MC Wes-L op uw evenement is een garantie tot een geweldige sfeer!

Er is bijna geen toonaangevend festival op de wereld meer te verzinnen waar deze mannen nog niet hebben opgetreden. De loopbanen van Danny da Costa en Tariq Pijning brachten hun namelijk al naar Ultra Miami, Tomorrowland, Creamfields, Mysteryland en Amsterdam Dance Event. 

Het beste van twee werelden samenvoegen, dat is wat DJ en producer Danny da Costa en saxofonist Tariq Pijning hebben gedaan. Een samenwerking die ooit begon in Club Kokomo in Groningen, brengt dit elektronische duo nu op plekken over de hele wereld.

Danny da Costa is met gemiddeld 150 optredens per jaar een zeer geroutineerde DJ te noemen. Door zijn vele optredens over het gehele continent is hij een zeer gewild artiest in binnen- en buitenland. Zo deelde hij regelmatig het podium met collega DJ’s als Afrojack, Hardwell en Nicky Romero. Naast zijn optredens deed Danny ook bekendheid op door zijn producties en remixen, welke uitkwamen op labels als Spinnin’ Records en Armada. Zijn platen werden wereldwijd gedraaid door artiesten als Skrillex, Blasterjaxx en Diplo.

De carrière van zijn compagnon Tariq Pijning is op zijn minst net zo indrukwekkend te noemen. Zijn dynamische melodieën en ongenaakbare improvisatie skills zijn niet onopgemerkt gebleven. Zo werd hij namelijk ontdekt door de EDM superster Sam Fledt, die hem mee nam op tours in Noord-America, Midden-America, Zuid-America, Azië en Europa. Hij speelde met hem onder meer op het hoofdpodium van Ultra Miami, Tomorrowland en Amsterdam Dance Event.

Danny da Costa en Tariq Pijning combineren hun talenten en creëren daarmee een vurige live-act, vol met vrolijke en enthousiaste composities. Door de implementatie van eigen geproduceerde muziek en geïmproviseerde melodieën, is geen enkele show van de heren hetzelfde.

Direct boeken?

    Waar en wanneer?

    Persoonlijke gegevens

    MC Wes-L