050Agency.nl

Marc Floor


Marc Floor is nog maar 17 jaar oud! Hij heeft een grote passie voor muziek. Voeg daar zijn gigantische portie talent aan toe en je hebt eenster in de dop te pakken. In 2021 deed Marc Floor mee aan The Voice Kidsen tijdens de Blind Auditions draaiden alle vier de stoelen. Marc koos voor Snelle als coach en ontwikkelde zich binnen het The Voice circuit in rap tempo. Het resulteerde in een plek in de finale!

Na het avontuur bij The Voice wist Marc Floor zeker dat het hier niet bij kon blijven. Hij begon te werken aan eigen muziek en heeft ondertussen al wat eigen releases op zijn naam staan. Daarnaast heeft Marc Floor ook al aardig wat podiumervaring opgedaan. Zo verscheen hij in voorprogramma’s van Snelle en de Bankzitters, deed hij optredens door heel Nederland en stond hij zelfs op het podiumvoor 15.000 bezoekers tijdens de EO Jongerendag in Ahoy Rotterdam.

Marc Floor’s droom om serieus werk van zijn talent te maken wordt steeds meer werkelijkheid. Onlangs tekende hij zijn eerste deal bij Lieve Jongens, het platenlabel van zijn oude coach Snelle bij The Voice Kids. Om deze samenwerking af te trappen bracht Marc Floor de single ‘Zij Heeft Alles’ uit en in 2023 ook zijn eerste EP: ‘Van Huis Uit’. Het is duidelijkdat de toekomst alleen maar rooskleuriger wordt voor Marc Floor en we kunnen niet wachten om te zien wat hij nog meer in petto heeft.

Algemene beoordeling:

Promo