050Agency.nl

DJ Mandiri


Zijn naam is Dennis Ezinga oftewel DJ Mandiri. Deze jongeman is al op jonge leeftijd begonnen met muziek maken. In eerste instantie eigenlijk om een beetje te proberen en zich te oriënteren. Al snel ontdekte hij dat er een grote passie voor muziek schuilde, en dat muziek iets is waar hij gelukkig van wordt. Dennis was vanaf het ontdekken van zijn nieuwe liefde niet meer weg te slaan van de dj sets. Hij was alleen nog maar bezig met muziek maken. Zo zegt hij zelf ook ‘te leven voor de muziek’. Naast dat muziek Dennis zijn grootste hobby is, is het ook zijn allergrootste passie.

Breed inzetbare All-round DJ

Uiteindelijk is DJ Mandiri begonnen als bruiloft dj en uitgegroeid tot een allround DJ. Hij is Actief in het programma van Bruutfestival, en was hij ook te horen in het voorprogramma van Bizzey. Het streven van deze ambitieuze dj is om te groeien naar een grote onafhankelijke dj. Omdat DJ Mandiri een allround dj is, is hij breed inzetbaar en doet hij wat het publiek van hem vraagt. Iedere set die Mandiri draait uniek en is geen avond hetzelfde met hem achter de knoppen. Hij schroomt niet om het publiek via de microfoon een beetje extra op te zwepen.

DJ Mandiri is kortom dus een geschikte keuze voor een bedrijfsfeest, feest café, nachtclub, festival, maar ook voor een bruiloft. Hij is te boeken voor diverse feesten en zorgt altijd voor een unieke ervaring!

Algemene beoordeling:

Promo