Maan


Maan de Steenwinkel is een zangeres van Nederlandse afkomst. Ze is landelijk bekend geworden door RTL-programma ‘The Voice of Holland’. In 2015 wint ze deze talentenjacht en breekt direct landelijk door. Al snel wist maan verschillende hits te scoren. Haar grootste hits zijn ‘Ze huilt maar ze lacht’, ‘Zo kan het dus ook’, ‘Hij is van mij’ en ‘Lief zoals je bent’.

Ze is de afgelopen jaren als artiest enorm gegroeid. Inmiddels heeft deze zangeres een carrière opgebouwd vol met gouden en platina platen. Ze zingt graag in het Nederlands en voelt zich daar goed bij. Haar avontuur met Nederlandstalige muziek begon toen ze door Sevn Alias werd gevraagd om mee te werken aan het nummer ‘In Amsterdam’. Vlak daarna werd Maan benaderd door Ronnie Flex en dook ook met hem de studio in. Samen maakten ze de single ‘Blijf bij mij’. Beide nummers waren een grote hit met dubbel platina.

Toen maan haar eigen label 8Ball besloot samen te werken met Top Notch kreeg ook maan zelf de kans om een Nederlandstalige plaat te maken. Het hele project startte met een schrijverskamp samen met bekende schrijvers. Als het schrijverskamp niets op zou brengen dan zouden ze niets uitbrengen. Niets is minder waar. Maan haar eerste Nederlandstalige EP ‘Waar Ga Je Heen’ rolde hieruit, die inmiddels goud is.

Daarnaast heeft maan nog veel meer mijlpalen behaald. Haar samenwerking met Kris Kross Amsterdam, Bizzey en Tabitha was een groot succes. De single ‘Hij Is Van Mij’ werd pas na 7 weken van de nummer één plek gestoten en ging ook platina. Ze heeft ook al opgetreden op Pinkpop en De vrienden van Amstel LIVE!

Maan heeft zich met zekerheid bewezen en behoort inmiddels zeker tot de grote artiesten van Nederland. Na meerdere prijzen gewonnen te hebben heeft ze ook voor zichzelf de bevestiging gekregen dat ze definitief behoort tot de muziekwereld.

Ze is nog steeds een beetje op zoek naar de muziek die ze het leukste vindt om te maken. Echter wordt de trechter waar ze haar muziek door filtert steeds dunner. Door veel verschillende muziek te maken komt ze er steeds beter achter wat bij haar past. Haar geluid neigt het meest naar pop en urban.

Maan is een rasechte artiest die niets mooier vindt dan mensen mee horen zingen met haar liedjes. Ze houdt ervan om een feestje te bouwen en mensen samen te brengen. Een geweldige artiest voor een gezellig feestje dus!

Promo