Luuk van Dijk


Luuk is een jonge DJ uit Amsterdam die in korte tijd de Tech-house scene voor zich heeft weten te winnen. Hij begon met muziek maken in 2011, als 14-jarig jongetje dat opgevoed werd door een opera zanger en muziek lerares. Het was dus bijna onvermijdelijk dat hij zelf ook muzikant zou worden. Nu, 8 jaar later, is zijn muziek uitgebracht door labels als Hot Creations, Roush en Circus Recordings. Dat bracht hem optredens naast wereldsterren als Jamie Jones, The Martinez Brothers en Adam Beyer, op festivals als Straf Werk, DGTL en Awakenings.

Luuk heeft in zijn korte carrière dus al veel weten te bereiken, maar hij is voorlopig nog lang niet klaar. Hij kan ondanks zijn jonge leeftijd, gezien worden als een vaandeldrager van de Nederlandse Tech-house scene. Van deze frisse, jonge artiest gaan we zeker nog veel horen.

Luuk staat bekend om zijn groovy geluid en prominente baslijnen en blijft zich voortdurend ontwikkelen. Zijn tracks zijn opgepikt door grote labels als Hot Creations, Solid Grooves, VIVA Music en Circus Recordings. De liefde en passie die Luuk heeft voor muziek is duidelijk te zien wanneer hij op het podium staat. Door zijn aanstekelijke energie en stralende persoonlijkheid valt Luuk direct op.

Met Luuk ben je verzekerd van een geweldige avond en onvergetelijke herinneringen!

Promo